Conecta Balear CV ManacorFeníe Energía Voley PalmaUD Ibiza - Ushuaïa VolleyVoleibol

El ConectaBalear Manacor s’imposa amb autoritat en el Trofeu Ciutat de Manacor

El ConectaBalear Manacor ha estat el guanyador del Trofeu Ciutat de Manacor després de superar als seus dos rivals, el dissabte l’equip de Lluís Molada es va imposar al UD Ushuaïa Eivissa (25-15, 25-20 i 25-15) i el diumenge el conjunt de la capital del Llevant també va fer-se amb el partit contra Feníe Energía Voley Palma (25-15, 26-24 i 25-19).

Els de Lluís Molada es mostraren molt sòlids en els dos enfrontaments que han disputat i aquesta solvència s’ha vist reflectida en què l’equip no ha concedit cap set als seus rivals. El ConectaBalear Manacor ha demostrat ser l’equip en millor estat de forma en el primer test de la pretemporada dels tres equips balears de Superlliga.

El Feníe Energía ha estat el segon classificat del torneig. Els d’Abel Bernal guanyaren a l’UD Ushuaïa Eivissa en un partit que es va resoldre en quatre sets (25-14, 26-28, 25-18 i 25-23). En aquesta primera prova de la temporada l’equip palmesà ja va poder comptar amb algunes de les noves incorporacions com el central Sunny Wu.

La pretemporada acaba de començar i tots els conjunts continuen amb la seva preparació, però a l’espera de tenir tots els seus efectius disponibles, en el cas del ConectaBalear Manacor és Valter da Cruz i per part del Feníe Energía Rodrigo Pernambuco.

Tot i això els conjunts mallorquins continuen amb la mirada posada en l’inici de la competició, però abans es veuran les cares en un altre enfrontament, en aquest cas el Trofeu Ciutat de Palma que es disputarà diumenge a les 12:00 hores en el Palau d’Esports de Son Moix.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button