FutbolFutbol FemeníPrimera Nacional

Primera Nacional – Jornada de contrast per als equips balears

La segona jornada de Primera Nacional ha estat un cap de setmana de contrasts per als equips de les illes. El Son Sardina continua amb la bona dinàmica ja demostrada a la primera jornada i amb la victòria per 1-3 al Stadium Casablanca és l’únic equip balear que ha fet els sis punts de sis possibles.

El conjunt de Xavi Rado es posar per davant al marcador amb un gol de Nati Cano al minut 26, dos minuts més tard Karla Bermejo ampliava l’avantatge per al seu equip i en la segona meitat Sofía de penal sumava el tercer per al ‘Sonsar’ i en el minut 76 les locals firmaven el 1-3 definitiu amb gol de Valeria.

El Son Sardina és el tercer classificat del grup III per la diferència de golaverage amb la resta d’equips que han fet el ple de punts en aquestes dues jornades: el Europa i el Sant Gabriel, dos equips que parteixen com a candidats per estar a la part alta de la taula.

En el derbi balear d’aquest cap de setmana l’Atlètic Balears es va redimir de la primera jornada on se li varen escapar els tres punts a domicili contra el Vic Riuprimer, on les blanc i blaves remuntaren l’1-0 inicial, però les locals li donaren la volta al marcador al darrer minut del partit perdent així els primers tres punts de la temporada.

Però el premi ha arribat aquesta jornada per a les jugadores de Txema Expósito que s’han imposat al Collerense per 2-0 en un partit on el marcador es va resoldre en 7 minuts, els dos gols varen ser de Joana al minut 53 i el 60. Amb aquest resultat el ATB es col·loca setè a la classificació.

Per la seva part el Collerense venia de sumar una victòria contundent a casa per 4-0 al Riudoms, però les de Javi Herreros no varen poder continuar amb la bona dinàmica. El conjunt del Coll d’en Rabassa se situa ara mateix en la sisena posició per davant del Baleares.

El Sant Lluís estrenava la nova categoria a casa i ho ha pogut fer de forma èpica sumant un punt en el darrer minut i amb una jugadora menys. L’equip de Javier Zurbano ha empatat a un contra el Vic Riuprimer. El xoc va quedar condicionat a la mitja hora per l’expulsió de María Guerra per dobla targeta groga.

Però el marcador no es va decidir fins al darrer quart d’hora de partit, les visitants es posaven per davant al minut 76 amb gol de Mireia Roca, però el Sant Lluís no va baixar els braços i en el minut 89 arribava el premi, gol de Noelia Marín, primer gol a Primera Nacional del conjunt menorquí que assegurava així el primer punt del Sant Lluís a la categoria.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button