Feníe Energía Voley Palma

Un Ciutat de Palma amb accent mallorquí

El Feníe Energía Voley Palma ha presentat avui a Cort el Trofeu Ciutat de Palma on l’equip d’Abel Bernal farà la seva primera aparició a casa davant la seva afició. L’equip convidat és el ConectaBalear Manacor i el partit es disputarà al Pavelló de Son Moix el diumenge 19 a les 12:00 hores.

Un any més els aficionats podran comptar amb aquest clàssic de la pretemporada després dels mesos d’incertesa que ha viscut el Voley Palma en la recerca d’un patrocinador. Aquest duel suma un nou derbi mallorquí per als dos equips de la Superlliga Masculina.

El partit comptarà amb la presència dels aficionats fins a un total de 1.200 persones, segons permeten les mesures d’aforament. Aquest duel suposa el darrer partit de preparació per als d’Abel Bernal abans de viatjar a Canàries per disputar la Supercopa d’Espanya contra el Guaguas.

L’enfrontament entre el Feníe Energía Voley Palma i el ConectaBalear Manacor a més comptarà amb la retransmissió del partit, realitzada per Balearslive, que el podran seguir a través del canal de Youtube del Voley Palma.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button