BàsquetPalmer alma Mediterránea

El Palmer Alma Mediterránea presenta el Ciutat de Palma

El Palmer Alma Mediterránea presenta el retorn del Ciutat de Palma. El conjunt palmesà s’enfrontarà al BC CSU Sibiu aquest diumenge a les 18:00 hores al pavelló de Son Moix. El públic tornarà a les grades de Son Moix des del passat mes de maig en el segon partit de l’eliminatòria de quarts de final del play off per l’ascens a la lliga endesa contra el Río Breogán.

El conjunt romanès serà el convidat en la cinquanta-una edició del Trofeu Ciutat de Palma i que celebra el seu retorn després de dos anys sense poder-se celebrar per culpa de la pandèmia per la Covid-19.

El torneig s’ha presentat avui a Cort amb la presència del batle José Hila. Francisco Durós, regidor d’esports i el president del club Guillem Boscana. El president del Palmer Alma Mediterránea s’ha mostrat molt content per al retorn del trofeu.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button