FutbolFutbol Sala

Arranca el I Memorial Miquel Jaume

El Palma Futsal continua amb la seva pretemporada. El conjunt d’Antonio Vadillo jugarà el primer partit de preparació a Son Moix davant la seva afició. El quadrangular comença avui amb l’enfrontament entre el Levante UD, subcampió de la passada temporada, i el Real Betis a les 18:00 hores.

L’equip palmesà jugarà la segona semifinal contra ElPozo Murcia FS el divendres a les 20:15 hores en el Palau Municipal d’Esports de Son Moix. El retorn del futbol sala al pavelló ho farà amb un cartell extraordinari.

La primera edició del torneig en memòria del president del Palma Futsal, Miquel Jaume, mig any després del seu decés. L’alt nivell d’exigència que ofereixen tots els integrants de la competició és una prova de nivell per al Palma Futsal.

El conjunt d’Antonio Vadillo s’enfrontarà als rivals directes durant la temporada que començarà de forma oficial en octubre. El Palma ha guanyat tots els partits de preparació que ha disputat fora casa.

En aquest retrobament de l’equip amb la seva afició també serà la primera aparició a la pista de Son Moix per Cinan, Changuinha i Diego Mancuso. També serà un primer contacte per Eloy Rojas i Pope després de la finalització de les seves respectives cessions.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button