Mallorca Waterpolo ClubWaterpolo

Blanca Gil, experiencia per al Mallorca Waterpolo Club

Blanca Gil, una de les millors jugadores del waterpolo espanyol, renova amb el Mallorca Waterpolo Club després de l’ascens a primera divisió l’any passat. Gil retorna a la categoria d’or del waterpolo espanyol després de més d’una dècada de la mà del conjunt mallorquí.

Blanca Gil ha estat la millor jugadora del món en tres ocasions i també va ser la líder d’una de les millors generacions del combinat nacional. La jugadora es va retirar en 2015 i va fer el seu retorn al Waterpolo l’any passat per jugar la fase d’ascens amb el Mallorca Waterpolo Club. Gil va anotar setze gols en la fase de grups que es va disputar a Bilbao.

El conjunt mallorquí ha quedat enquadrat en el grup ‘B’ de la primera divisió amb el Club Waterpolo Marbella, Club Waterpolo Dos Hermanas, Club Natació Molins del Rei, Associació Esportiva Santa Eulàlia, Club Natación Alcorcón i el Real Canoe. L’equip de David Garau s’estrena a primera el 23 d’octubre a casa del Real Canoe.

Deixa un comentari

Back to top button