Conecta Balear CV ManacorVoleibol

El ConectaBalear Manacor es posa a prova contra el Melilla

El ConectaBalear Manacor continua amb la seva preparació de cara a la temporada 2021/2022. Després de la victòria en el Trofeu Ciutat de Manacor i abans de disputar el Trofeu Ciutat de Palma contra el Feníe Energía Voley Palma el conjunt de Lluís Molina es mesurarà amb el Melilla Sport Capital.

El duel contra els nord-africans és un amistós exigent. L’equip de Salim Abdelkader s’ha reforçat en el mercat d’estiu amb les incorporacions d’Ignacio Lenguas, Jean Pascal, Rubén López, Héctor García i Mario Ferrera.

El Melilla va ser l’equip que va eliminar als play offs al Feníe Energía Voley Palma l’any passat. En la temporada anterior va ser l’equip revelació i el Manacor, en el seu quart any a la Superlliga, cercarà confirmar que amb els seus reforços: Raymond Brsemian, Víctor Méndez i Valter da Cruz, pot aspirar a donar la sorpresa enguany.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button