FutbolFutbol SalaVisit Calvià Hidrobal

El Visit Calvià Hidrobal s’estrena a domicili amb el Atlético Mengibar

El Visit Calvià Hidrobal afronta el seu primer desplaçament a segona divisió al camp del Atlético Mengibar. El conjunt calvianer viatjarà a Jaén en la recerca dels primers tres punts de la temporada. El partit serà dissabte a les 19:30 hores.

L’equip de Miquel Vidal va demostrar en el primer partit que està preparat per afrontar la seva presència a la categoria de plata. El Visit Calvià, tot i la derrota per 1-3 contra el Inter Movistar, va donar una gran imatge pel que fa al joc i l’iniciativa. L’únic però que se li pot fer al conjunt calvianer va ser la falta d’encert de cara a la porteria rival.

El Atlético Mengibar arriba al partit contra el Visit Calvià també amb derrota contra el filial del Barcelona per 6-2. Els dos equips arriben a l’enfrontament amb la necessitat de puntuar per primera vegada.

Les baixes de Miquel Vidal per al partit són Marc Andreu, per la seva operació al genoll, i Eusema que arriba com a dubte a la segona jornada.

El tècnic és conscient que el temps d’adaptació a la nova categoria no ha finalitzat i creu que l’equip necessita continuar guanyant experiència. Tot i que l’adaptació no ha finalitzat, Vidal creu que els seus jugadors estan preparats per competir en qualsevol moment. Un altre dels aspectes complicats de la categoria que analitza Miquel Vidal és el fet de sumar punts fora casa.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button