FutbolFutbol FemeníLliga Autonòmica

Lliga Autonómica – Els favorits de la categoria fan els deures

La primera jornada de la Lliga Femenina Autonòmica no va deixar lloc a la sorpresa en els seus partits. Els equips considerats els més forts de la categoria varen resoldre els seus partits amb solvència sumant així els tres primers punts de la competició domèstica.

La primera jornada es va disputar el diumenge 12 de setembre, però no es va tancar fins dijous 16 de setembre amb el duel ajornat entre el Collerense i el Serverense, on el conjunt local es va imposar per 5-1.

Els altres resultats del cap de setmana varen ser: Santa Ponsa Talarrubias 6 – 1 Manacor, Sant Jordi 0 – 3 Constància, Bellver Palma 2 – 2 Son Sardina Atlètic, Son Sardina Recreatiu 1 – 7 Baleares, Ágora Portals 1 – 5 Independiente i UE Sami 2 – 5 Algaida.

Després de la primera setmana, així és com que la classificació amb el Baleares com a líder de la categoria per el golaverage:

Classificació Lliga Autonòmica. Imatge: FFIB.

En la segona jornada hem de destacar els enfrontaments entre el Constància i el Collerense B, diumenge a les 19:15 hores, a més del partit entre el Son Sardina Atlètic i el Santa Ponsa, també en diumenge a les 19:00 hores. El darrer dels duels més carismàtics és entre el Independiente i el Son Sardina Recreatiu, diumenge a les 16:00 hores. A continuació la resta de partits del cap de setmana:

https://www.ffib.es/Fed/NPcd/NFG_CmpJornada?cod_primaria=1000110&CodCompeticion=4498367&CodGrupo=4592285&CodTemporada=17&CodJornada=2&Sch_Codigo_Delegacion=1&Sch_Tipo_Juego=

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button