FutbolFutbol Femení

Primera Nacional – Nova jornada cercant el ple de victòries balears

El primer equip a entrar en escena en aquesta jornada 3 és el Sant Lluís. El conjunt menorquí juga a casa dissabte a les 20:00 hores contra el Stadium Casablanca, rival del Son Sardina el cap de setmana passat. L’equip de Javier Zurbano arriba amb els ànims alts després de l’empat contra el Vic Riuprimer en un duel, on les locals jugaren una hora amb una jugadora menys i aconseguiren l’empat a un en el darrer minut de partit. En el segon partit que disputaran a casa, el Sant Lluís lluitarà per aconseguir els primers tres punts de la categoria.

El torn per als equips mallorquins serà diumenge. Tots tres juguen a les 11:00 hores. El Son Sardina, equip que duu el ple de victòries en les dues jornades de lliga, rep a casa a l’Osca. El conjunt aragonès arriba al camp del ‘Sonsar’ amb només tres punts. L’equip de Verónica Rodríguez va perdre per la mínima en la primera jornada contra el filial de l’Espanyol i es va imposar al Fontsant Fatjó a casa per 3-0.

L’Atlètic Balears viatja a Saragossa després de ser el vencedor del primer derbi mallorquí de l’any. Les de Txema Expósito s’enfrontaran al Zaragoza CFF B, qui no ha tengut el millor començament de la competició. Les de José Manuel Perna varen caure a casa en la primera jornada contra el Sant Gabriel i empataren a domicili en el camp del Riudoms. Les blanc i blaves tendran un duel a domicili complicat amb un equip que cercarà sumar de tres a tot cost.

Per la seva part, el Collerense vol redimir-se de la derrota a Son Malferit davant de la seva afició. El conjunt de Javi Herreros tendrà com a rival al Vic Riuprimer, equip que ja ha jugat amb dos dels quatre conjunts balears de la categoria. L’equip català arriba amb el regust agredolç, va guanyar al ATB en la primera jornada remuntant el partit en el darrer minut i en aquesta jornada ha sabut el que és estar a l’altre costat, l’equip va perdre els tres punts en el darrer minut al camp del Sant Lluís amb una jugadora més.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button