AutomobilismeRally

Torna el Rallye Vall de Sant Pere

L’onzena edició del Rallye Vall de Sant Pere es disputa aquest cap de setmana. La carrera retorna després que l’any passat fos suspesa per la pandèmia. Enguany la cursa ha sofert modificacions a causa de les restriccions.

Aquesta edició tendrà com a base l’Universitat de les Illes Balears, on comença i acaba la prova en lloc de ser al centre d’Esporles. La competició comença avui a les 17:30 i comptarà amb dues passades per als trams d’Esporles-Puigpunyent i el Coll d’es Tords- Sa Creu. El dissabte dematí l’inici serà a les 08:30 hores i el recorregut serà per als trams de Sóller-Deià i Valldemossa – Esporles, per a l’horabaixa els trams seran Estellencs – Andratx i Calvià – Coll d’es Trods amb dues aturades a cada un.

Els inscrits a la competició són un total de 59 equips, on 48 són de competició i els altres 11 de regularitat. Entre els participants destaca la presència de Kris Rosenberg -Sara Adolph (Mini WRC), David García-Ruty Hensen (Porsche 911 GT3) o José Martorell-Tomeu Fluxá (Fiat Punto KC) juntament amb els britànics Seb Pérez-Gary McElhinney (Porsche 911), Llorenç Andreu-Patrick Andreu (Fiat Punto Abarth) o Alberto Frau-Esteve Valls (Mini Rallye). Destaca també la presència de quatre equips d’Eivissa (Francisco Marí, Jordi Romero, Álvaro Ródríguez i Andrea Romero).

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button