Conecta Balear CV ManacorFeníe Energía Voley PalmaVoleibol

Un derbi amb les espases en alt

El Trofeu Ciutat de Palma de Voleibol es disputarà aquest diumenge a les 12:00 hores al pavelló de Son Moix. Els protagonistes d’aquest duel són el Feníe Energía Voley Palma i el ConectaBalear Manacor.

Els dos equips mallorquins de la Superlliga es tornaran a veure les cares en aquesta pretemporada. En el passat enfrontament celebrat en el Trofeu Ciutat de Manacor, l’equip de Lluís Molada es va imposar de forma contundent als homes d’Abel Bernal. El conjunt manacorí va firmar un partit brillant on no va cedir cap manega al seu rival.

El conjunt palmesà cercarà la revenja en la seva primera aparició a casa davant dels seus aficionats. El Voley Palma ha viscut un estiu molt complicat, on va arribar a perillar la seva inscripció a la màxima categoria del voleibol espanyol, però finalment el club presidit per Carlos García va trobar un patrocinador que els permetés continuar a l’elit.

El Feníe Energía Voley Palma ha viscut també molt de canvis. Abel Bernal, jugador del Palma des de fa dos anys és el successor de Marcus Dreyer, en el seu nou paper com a entrenador i responsable tècnic de l’entitat. Pel que fa a el planter, els jugadors que continuen en el projecte són Renzo Cairús, Pernambuco, Dani Ruiz, Guillem Pont, Álex Sánchez, Juan Lladó i Toni de la Rosa. Les cares noves són: Sunny Wu, Chema Giménez, Ignacio Sánchez i Manu Furtado.

El ConectaBalear Manacor també ha fet feina a les oficines per confeccionar l’equip de cara a la nova temporada. L’entitat manacorina continua creient en la feina de Lluís Molada, renovat per una temporada més, i aquest són els homes que continuen en el projecte: Thiago Vanole, Miquel Gallego, Anderson Chourio, Caetano Filter, Toni Piris, Andreu Català, Xesc Mesquida, Joan Francesc. El ConectaBalear manté gran part dels jugadors, però també han fet reforços: Valter da Cruz, ex del Voley Palma, Víctor Méndez, Sergio Ramírez i Raymond Barsemian.

El partit entre el Feníe Energía Voley Palma i el ConectaBalear Manacor a Son Moix comptarà amb públic. L’entrada d’aficionats continua restringida a causa de les mesures per la Covid-19, l’aforament a Son Moix serà d’un 40% de la capacitat.

El club ha posat a disposició dels socis les entrades de forma gratuïta, per a la resta dels aficionats el preu de l’entrada serà de 10 euros. Per als aficionats que no puguin acudir al pavelló podran seguir el partit a través del Youtube del Feníe Energía Voley Palma.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button