FutbolFutbol SalaPalma Futsal

El Palma Futsal brilla en el Memorial Miquel Jaume

El Palma Futsal ha golejat a ElPozo Murcia (4-1) en el primer partit que han disputat del I Memorial Miquel Jaume. Els d’Antonio Vadillo han demostrat el bon nivell de forma que estan aconseguint en aquesta pretemporada on l’equip va evolucionar positivament durant l’enfrontament.

El partit va començar molt igualat on els dos equips no volien arriscar massa amb ocasions a la porteria rival, però sense perill. El primer gol del partit va ser dels visitants, Fernanado amb una picada des de fora de l’àrea posava l’únic gol del seu equip en el marcador.

Després del gol encaixat el Palma Futsal no se’n va anar enrere. El conjunt de Vadillo va tenir dues ocasions clares, la primera un un contra un d’Igor que Manolo va treure defeora i després Eloy amb un xut potent estavella la pilota a la fusta.

Els d’Antonio Vadillo, tot i anar perdent, varen agafar el control del partit i el referent ofensiu en aquests minuts era Higor, però les ofensives se n’anaven desviades de la meta rival. Abans de passar per als vestuaris, s’igualarien les coses de la mà de Chaguinha després d’un passada de Nunes.

En la segona meitat el Palma Futsal va sortir amb tot. Tan bé es reflectia el bon moment de forma del conjunt local que Eloy, Chaguinha, Cainan i Higor varen intentar batre a Manolo, però el porter d’ElPozo Murcia no ho permetia. Amb aquesta insistència arribava el segon gol del Palma, una altra vegada, Chaguinha aquesta vegada en un córner remata la passada d’Eloy Rojas i firma així el doblet en el seu debut davant la seva nova afició.

El gol va ser l’impuls per aconseguir la golejada definitiva. Els nous jugadors han demostrat que s’han adaptat amb facilitat al que Vadillo vol i estan amb sintonia amb la resta de l’equip. El bon fer del Palma va dur el tercer gol, obra de Higor qui va robar la pilota en mig de l’àrea i convertir el tant per augmentar les distàncies.

ElPozo Murcia intentava trobar una alternativa per cercar la igualada amb la incorporació de Darío com a porter-jugador, però la modificació no va tenir èxit i en els instants finals del partit, Mancuso feia el 4-1 definitiu després d’una errada en la possessió d’ElPozo i anotava des de el seu propi camp.

FITXA TÈCNICA

– Palma Futsal: Fabio, Tomaz, Eloy Rojas, Cainan y Gordillo. También jugaron Mancuso, Nunes, Higor, Chaguinha I Pope.

-ElPozo Murcia Costa Cálida: Molina, Valerio, Fernando, Darío y Javi Roni. También jugaron Alberto García I Marcel.

– Gols: 0-1 Fernando (min. 8); 1-1 Chaguinha (min. 20); 2-1 Chaguinha (min. 28); 3-1 Higor (min. 33); 4-1 Mancuso (min. 40)

– Àrbitres: Juan Llabrés i Carlos Quintero. Amonestaren a Cainan i Tomaz per part del Palma Futsal y a Marcel per part d’ElPozo Murcia.

– Pavelló: Palau Municipal d’Esports de Son Moix. Partit de pretemprada corresponent al I Memorial Miquel Jaume. 1.600 espectadors amb l’aforament reduit per la Covid-19.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button