BàsquetPalmer alma Mediterránea

El Palmer Alma Mediterránea continua amb la pretemporada

El Palmer Alma Mediterránea Palma cercarà demà la seva segona victòria de la pretemporada. L’equip de Pau Tomàs i Álex Pérez s’enfronta al BC CSU Sibiu a les 18:00 hores a Son Moix. El duel no és només especial per ser el Trofeu Ciutat de Palma sinó també perquè serà el retrobament del conjunt amb la seva afició.

El Palmer ja s’ha posat a prova en aquesta pretemporada divendres a Inca es varen enfrontar al Fraport Skyliners, tot i que el conjunt palmesà va ser derrotat (60-89) varen demostrar un gran nivell de joc davant un rival que començarà la competició domèstica la setmana vinent.

A més de la derrota, l’altra mala notícia del partit va ser la lesió de Milan Suskavcevic, el pivot es va fer mal al seu genoll dret i estar a l’espera de realitzar més proves mèdiques per determinar la gravetat de la lesió. El montenegí es suma a les baixes ja confirmades de Moreno, Olle lundqvist i Bautista Lugarini que no estaran disponibles per el Ciutat de Palma.

L’equip de Pau Tomàs i Álex Pérez també s’ha enfrontat en el seu filial en aquesta pretemporada on el primer equip s’imposar 80-59. La pretemporada s’ha vist condicionada per un positiu a la plantilla. Després del compromís de demà el Palmer Alma Mediterránea Palma jugarà contra el Sant Antoni, el 25 de setembre, i amb l’Hestia Menorca el 3 d’octubre tancant així la pretemporada i iniciar la competició oficial a Son Moix contra el Melilla Sports Capital.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button