Conecta Balear CV ManacorFeníe Energía Voley PalmaVoleibol

El Feníe Energía, guanyador del Trofeu Ciutat de Palma

El Feníe Energía Voley Palma s’ha imposat al Conecta Balear Manacor per 3-1 (25-21; 25-23 20-25 i 25-18) en el Trofeu Ciutat de Palma. El conjunt d’Abel Bernal ha disputat el tercer partit de la pretemporada i el primer a Son Moix davant la seva afició.

El partit ha destacat per la igualtat entre els dos equips en les quatre mànegues que s’han jugat. La disputa sempre està present en els derbis i aquest no ha estat menys i ha quedat evidenciat en el primer set de l’enfrontament. La primera mànega ha estat per els homes d’Abel Bernal en un darrer parcial disputat on la figura del set i de quasi tot el partit ha estat Renzo Cairús.

La segona mànega ha seguit la mateixa dinàmica del partit i s’ha demostrat per part dels dos equips un alt nivell de competició on han brillat tot el potencial d’ambdós conjunts. En aquest segon set els que han decantat la balança per el Palma han estat: Sunny Wu, Manu Furtado, Pernambuco i Renzo Cairús, fonamentals per aconseguir el 2-0 en el marcador.

La igualtat ha estat la protagonista del partit i no ha estat absent en el tercer set. El dos equips han lluitat fins al final. El Feníe Energía per moments ha estat a prop de fer el 3-0 definitiu, però l’equip de Lluís Molada ha estat el que ha tengut la darrera paraula i el conjunt manacorí ha fet el 2-1.

A la quarta mànega la igualtat ha estat present també, però ja ha aparegut el cansament en els jugadors on hem pogut veure un intercanvi de cops. Renzo Cairús ha fet mal en aquest set al Manacor amb el seu servei on els jugadors de Molada eren incapaços de fer una bona recepció posant així una avantatge de cinc punts que el Manacor ha intentat retallar, però sense èxit i finalment el partit i el Trofeu Ciutat de Palma era per als locals.

El proper duel del Ferní Energía ja és competició oficial, la Supercopa d’Espanya a Canàries contra el Guaguas.

FITXA

Feníe Energía Mallorca Voley Palma: Manu Furtado (9), Chema Giménez (10), Renzo Cairús (22), Rodrigo Pernambuco (20), Ignacio Sánchez (2) i Sunny Wu (8). Lliure: Dani Ruiz (1). També jugaren Guillem Pont (1), Álex Sánchez (0) i Juan Lladó (0).

Conectabalear Manacor: Llopart (9), Caetano Filter (10), Thiago Vanole (15), Víctor Méndez (7), Sergio Ramirez (4) y Raymond (13). Lliure Toni Piris (0). També jugaren Chourio (4), Miguel Gallego (0) i Xesc Mesquida (0).

Àrbitres: Eduardo Cenarro y Salva Viñales.

Parcials: 25-21 (31’), 25-23 (35’), 20-25 (30’), 25-18 (31’) 

Pavelló: Palau Municipal d’Esports de Son Moix. 1.000 espectadors amb aforament reduit per la Covid-19. Partit corresponent al Trofeu Ciutat de Palma.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button