BàsquetPalmer alma Mediterránea

El Palmer Alma Mediterránea conquista el Ciutat de Palma

El Palmer Ànima Mediterrània Palma s’ha emportat el Trofeu Ciutat de Palma després d’un disputat partit davant el BC CSU Sibiu en el qual era el tercer partit de pretemporada per als mallorquins. En aquest duel el conjunt palmesà no han pogut comptar amb homes com Milan Suskavcevic, Kostas Kostadinov, Víctor Moreno o Olle Lundqvist. 

L’equip de Pau Tomàs ha començat molt ficat i amb un rival, el Sibiu, que arrencava el duel amb molt d’encert encara que l’equip sabut refer-se, amb bons minut en pista de Màxim Fjellerup i de Amadi Ikpeze per a emportar-se el primer parcial per 26-23 de l’enfrontament.

La bona feina col·lectiva s’ha vist en un disputat segon quart en el qual els mallorquins aconseguien distanciar-se en el marcador per 39-31 passats els primers cinc minuts de joc amb un Fjellerup que sumava 17 punts i mostrava les seves qualitats en el seu primer partit davant la seva nova afició en un Son Moix. La graderia va gaudir de valent veient als nous fitxatges d’un Palmer Ànima Mediterrània Palma que aconseguia anar-se per davant al descans (50-47) després d’uns minuts complicats.

En la sortida del tercer quart el BC CSU Sibiu va pujar un punt la intensitat de la trobada i els jugadors del Palmer Ànima Mediterrània Palma van tractar de frenar als seus rivals encara que notaven l’esforç del partit disputat en inca davant el FraportSkyliners i així, el Sibiu arribava amb avantatge a l’equador del parcial amb 59-63 en l’electrònic i aconseguia entrar en els últims i definitius deu minuts de partit amb un favorable 69-71.

Amb els dos equips oferint un gran partit al Palau d´Esports de Son Moix, la darrera finestra l’afrontaven els dos conjunts amb molta intensitat i, per part del Palmer Ànima Mediterrània Palma amb jugadors com Pol Figueras, Màxim Fjellerup, Fausto Ruesga, Joan Feliu o Amadi Ikpeze jugant a un gran nivell.

Després de passar per l’equador del parcial amb 80-79 en el marcador s’arribaren als darrers cinc minuts d’infart en els quals l’intercanvi de cops posava, quedanr pocs segons per al final al Sibiu amb 86-87 en el marcador, però un tap de Fjellerup primer i una bona defensa que va provocar la pèrdua de pilota dels visitants i donaven l’opció de guanyar a un Palmer Ànima Mediterrània Palma que s’anava a emportar el Ciutat de Palma amb una canastra gairebé sobre la botzina de AmadiIkpeze, donant-li el triomf als seus per 88-87 permetent que l’equip illenc sumés així la segona victòria de la pretemporada.

FITXA TÈCNICA

Palmer Ànima Mediterrània Palma: Pol Figueras (13), Màxim Fjellerup (33), Fausto Ruesga (8), Marc Peñarroya (5). Amadi Ikpeze (19). També van jugar Joan Feliu (8), Joel Kanyinda (2), Jules Ndoye (0).

BC CSU Sibiu: Lucas Tohatan (9), Justes Tamulis(24), Tanner McGrew (22), Monyea Pratt (8), MirelDragoste (12). També van jugar Lucca Nästrut (3), Rares Uta (6), Evan Fitzner (3).

Parcials: 26-23: 24-24, 19-24, 19-16.

INCIDÈNCIES: Partit disputat al Palau d´Esportsde Son Moix corresponent al LI Ciutat de Palma de bàsquet. 1000 aficionats amb aforament reduït per les restriccions a causa de la pandèmia de COVID19. Van presenciar la trobada Jose Hila, alcalde de Palma, Fina Santiago, Consellera d´Esports i Turisme del Govern Balear i Francisco Ducrós, gerent del IME.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button