Futbol Femení

Primera Nacional – Punts per a tots els equips balears

Aquest cap de setmana a Primera Nacional tots els equips de les illes han aconseguit puntuar en els seus enfrontaments. El primer en entrar a joc en aquesta jornada tres va ser el Sant Lluís que s’enfrontava dissabte a casa contra el Stadium Casablanca.

L’equip de Javier Zrubano es va imposar 2-1 a les seves rivals, sumant així els primers tres punts de la categoria. El Sant Lluís, de moment, ha aconseguit més que tres punts tenint en compte que el Casablanca pot ser un dels rivals directe per la permanència.

El conjunt menorquí ha fet mèrits per aconseguir la victòria en un partit on les visitants sorprengueren just a l’inici del partit amb un gol de Diana. El Sant Lluís no es va donar per vençut i ho va intentar en el que restava de la primera part però sense èxit.

En la segona meitat les de Javier Zurbano sortiren a per al partit i en vuit minuts aconseguiren donar-li la volta al marcador, dos gols de Noelia Marín, el primer després d’un robo (min 60 i min 68). Amb el doblet de la paraguaiana el Sant Lluís certificava el 2-1.

El Son Sardina continua intractable amb nou punts de nou possibles en aquest inici de lliga, l’únic equip que iguala la seva solvència és l’Europa també amb els mateixos punts i favorit per aspirar a la lluita per a l’ascens. El conjunt de Xavi Rado afrontava un desplaçament complicat al camp de l’Osca però, l’equip va sabre respondre. Karla Bermejo va ser la millor jugadora del partit amb un hat-tick.

Els gols del ‘Sonsar’ arribaren prest i no donares opcions a les locals. Al primer quart d’hora les visitants ja estaien amb 2-0 al marcador. Després del pas per als vestidors, Bermejo ampliava l’avantatge per al seu equip i l’Osca intentaria retallar distàncies i posaria el resultat definitiu del duel amb un gol de Laura Royo al minut 76.

L’altre equip que també afrontava una sortida complicada és l’Atlètic Balears i així ho ha reflectit el resultat. Les de Txema Expósito empataren a dos contra el Zaragoza CFF a ca seva. El conjunt blanc i blau es posava per davant en el partit amb un gol de Paulita Román al minut 27, la resposta de les jugadores locals no es faria esperar i igualarien el duel en el minut 37 amb un gol d’Elena Solans.

Els altres dos gols del partit arribarien després del descans, novament l’Atlètic Balears es posava per davant en el partit, aquesta vegada amb un gol de Marta Hernández. Però la història de la primera jornada es tornaria a repetir i en els darrers minuts del partit les locals igualarien el duel de forma definitiva amb el gol de Andrea Marcano al 87.

El Collerense també es vol fer fort fora de casa. Aquesta cap de setmana l’equip de Javi Herreros s’imposar al Vic Riuprimer per 0-1 en un partit que es va decidir en els moments inicials del duel. Elena Montané al minut 8 anotava l’unic gol que pujaria al marcador.

Ara mateix la situació dels equips balears a la taula classificatòria és la següent: El Son Sardina és segon amb ple de victòries, empatats a punts amb l’Europa; el Collerense és quart amb sis punts després de dues victòries i una derrota i a continuació venen el Atlètic Balears amb quatre punts després d’una victòria un empat i una derrota, amb els mateixos resultats es troba el Sant Lluís que és sisé per el golaverage.

També l’essència balear està present a la taula de golejadores, la ‘pichichi’ és Karla Bermejo amb 5 gols, en quarta posició Noelia Marín del Sant Lluís amb tres gols i Joana de l’Atlètic Balears també amb 3 gols i cinquena, la segueix Elena Montané també amb 3 gols.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button