Rally

Rosenberger i Adolph es fan amb el 11 Rally Vall de Sant Pere

El retorn del Rallye Vall de Sant Pere, després de la suspensió per la pandèmia, no ha defraudat. La competició ha comptat amb 60 equips i ha estat més disputat del que es podia esperar des d’un principi. Els guanyadors Kris Rosenberg i Sara Adolph (Mini WRC) han hagut de lluitar per fer-se amb l’onzena edició.

La cursa va començar divendres amb dues passades per als trams d’Esporles-Puigpunyent i Coll d’es Tords-Sa Creu. En aquest primer recorregut els favorits, Kris Rosenberg i Sara Adolph que varen anotar el primer ‘scratch’ sis segons per davant de David García-Rudy Hensen.

El segon recorregut de divendres esteia format per tres trams on els dos equips que havien liderat en els anteriors trams empataven fent el mateix segon. Molt a prop d’ells i amb opcions de lluitar la victòria es situaven Alberto Frau-Esteve Valls (Mini Rallye), Adrián del Moral-Juan A. Grimalt (Renault Clio Sport), Seb Pérez-Gary McElhinney (Porsche 911) o Lorenzo Andreu-Patrick Andreu (Fiat Abarth) aquest darrer es va haver de retirar de la lluita per problemes mecànics en el darrer tram.

La segona secció va arrancar a primera hora del dematí de dissabte amb la tònica de la primera el Mini WRC de Rosenberg-Adolph dominava i al final augmentar la seva avantatge fins a 32 segons per damunt de David García-Rudy Hensen, ben situats a la segona plaça i perseguits per Albert Frau-Esteve Valls, tercers de forma provisional. La carrera va ser a més de disputada, dura i va deixar fora a Seb Pérez, José Martorell, José L. Nigorra, Miki Covas fins un total de setze equips.

La tercera i definitiva secció del Rallye Vall de Sant Pere va tenir un final en alt. Rosenberg i Adolph varen mantenir el seu lideratge i firmaven així una cursa brillant amb victòria. En canvi, el repart de la resta de les plaçes de la classificació va estar més lluitat.

Frau-Valls varen passar a l’ofensiva i retallaven distàncies a García-Hansen fins arribar al final amb només tres segons de diferència. En el darrer tram, Frau-Valls marcaren el ‘scratch’ i donant la volta a la classificació arribant com a segons en un final èpic.

En la Regularidad Sport Antonio Barceló-Juan Verger varen ser els clars dominadors entre els 11 participants de la categoria. La lluita per la resta de les plaçes també va ser intensa, en els primers trams esteia dominada per Francesc Manresa-Miquel Binimelis (Renault Alpine), però en la tercera secció tenguerem un duel entre el equip d’Alpine i Guillermo Bauzá-David Godoy (BMW 320), que finalment acabaren com a segons classificats i el tercer calaix del pòdium va ser per edro Valls-Juana Mª. Font (VW Corrado).

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button