FutbolFutbol SalaPalma Futsal

El Palma Futsal s’imposa al Barça

El Palma Futsal continua invicte en aquesta pretemporada. els d’Antonio Vadillo han firmat la victòria per la mínima (1-0) en el Trofeu Ciutat de Palma contra els primer rival de la lliga i un dels equips que serà un rival directe durant tota la temporada, el Futbol Club Barcelona. Amb aquest triomf el conjunt opalmesà s’ha fet amb les nou edicions que s’han disputat del Ciutat de Palma.

El Palma Futsal ha firmat un partit mol sòlid contra el conjunt blaugrana on ha intentat apretar al seu rival des d’el primer minut del duel, en el minut 8 de partit el conjunt palmesà ha tengut la primera ocassió del partit de la mà de Tomaz, un xut que estavella al pal després de la passada de Gordillo.

En la primera meitat, el Barça també ha comptat una ocasió per possar-se per davant en el marcador amb un intent de Dani Fernández que evitar meritoriàment Carlos Barrón. Després en el intercanvi d’ocasions, Eloy Rojas va provar fortuna amb un xut llunyà que es va perdre per alt de la meta del Barça.

Campàs, del filial blaugrana, va sumar una nova ocasió per a l’equip de Jesús Velasco. No obstant això, l’ocasió més clara novament va ser per als balears. La connexió entre dues dels fitxatges de Palma Futsal, Changuinha i Mancuso va concloure amb una nova ocasió estrellada en el pal de la porteria culer.

Amb el pas per als vestidors, el ritme va continuar com en el primer temps. El pal tornava a aparèixer per infortuni del Palma Futsal, aquesta vegada després d’una rematada de Tomaz. Els de Jesús Velasco continuaren amb l’intent de possar-se per davant en el marcador, però els blaugranes es tornaven a trobar amb un mur, Carlos Barrón.

En els minuts finals i amb igualtat al marcador els dos equips varen apostar per la figura del porter-jugador, amb l’entrada d’aquesta nova figura el Palma va fer mèrits per marcar, però la va salvar en el darrer moment Sergio Lozano. A un minut del final, Tomaz recoïa un reboy d’un xut d’Eloy Rojas i possava el primer gol del partit i feia al Palma campió del Trofeu Ciutat de Palma.

Després d’aquest compromís els de Vadillo es tornaràn a enfrontar-se contra els blaugranes al Palau Sant Jordi i també quan començi la competició domèstica a Son Moix el 9 d’octubre una altra vegada contra el Barça.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button