BàsquetPalmer alma Mediterránea

Máximo Fjerlleup, Marc Peñarroya i Joel Kanyida, presentats en societat

Màxim Fjellerup, Marc Peñarroya i Joel Kanyinda han estats presentats com a jugadors del Palmer Alma Mediterrànea Palma en aquesta temporada 2021-22 en un acte presidit per Guillermo Boscana, president del Palmer Alma Mediterrànea Palma, juntament amb Álex Pérez, técnic de l’equip i Gori Vicens, vicepresident de Màrqueting i Comunicació AMR Collection.

L’acte de presentació ha arrancat amb Álex Pérez presentant oficialment als seus tres nous jugadors. El tècnic ha destacat la joventut de Marc Peñarroya i ha valorat tot el que el jugador pot aportar a l’equip coses molt positives amb el seu talent.

De Kanyida, Pérez ha analitzat la nova funció que tendrà el jugador degut a la lesió de Milan i, a més, amb les seves qualitats físiques aportarà molt al conjunt en el joc ràpid. Fjerlleup serà fonamental per Álex Pérez en el trident ofensiu de l’equip. L’entrenador andalús ha lamentat la baixa de Milan Suskavcevic i en ser preguntat per un possible recanvi del jugador ha dit que “la directiva sempre està atenta al mercat”.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button