FutbolFutbol Femení

El Collerense torna a la Copa de la Reina

La Copa de la Reina estrena un nou format en la temporada 21/22. La Real Federació Espanyola de Futbol ha renovat la competició i lo que era abans una lluita entre els millors vuit classificats de primera divisió, ara inclou a 30 equips nous que militen a Reto Iberdrola i aPrimera Nacional.

El Collerense torna a ser participant d’aquest trofeu, en el que ja havia participat en els anys que va estar a primera divisió, ara torna com equip que l’any passat esteia a Reto Iberdrola. El sorteig per definir els enfrontaments es va realitzar divendres 24 de septembre on els 31 equips que militen a segona i segona b han consegut els seus rivals, excepte el DUX Logroño que passa directament a la segona ronda.

El Collerense rebra al Municipal de ca na Paulina al Zaragoza CFF, equip que milita a la Reto Iberdrola, el xoc s’ha de disputar entre el dimecres 6 d’octubre o dijous 7 d’octubre, dates marcades per la federació espanyola, però els conjunts encara no han arribat a un acord. L’eliminatoria és a partit únic.

Quadre de partits de la primera ronda on apareix el Collerense. Imatge: RFEF.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button