Conecta Balear CV ManacorUD Ibiza - Ushuaïa VolleyVoleibol

El ConectaBalear guanya el Trofeu Baleària

El ConectaBalear CV Manacor guanya la tercera edició del Trofeu Baleària després d’imposar-se per la via ràpida (0-3) a UD Eivissa Ushuaïa Voley aquest diumenge en el poliesportiu És Viver a Eivissa.

L’amistós Baleària s’ha iniciat amb una bona actuació de l’equip local, plantant cara als homes de Lluís Molada que s’han vist amb dificultats per a entrar en el partit. No ha estat fins a mitjan primer set quan el ConectaBalear ha començat a elaborar un joc més dinàmic, amb bona defensa, que li ha permès avançar-se al marcador 25-27.

El canvi de tota la plantilla manacorina ha marcat l’inici del segon set amb un joc lent i imprecís que, a poc a poc, s’ha anat corregint. La igualtat en el caseller ha anat avançant a l’una fins que l’equip visitant ha aconseguit anteposar-se 22-25.

Aprofitant la xutada d’energia el ConectaBalear ha tirat de bon servei aconseguint fins a 7 punts directes impossibilitant el joc als locals. Una tercera màniga marcada per la falta de recepció i atac de l’equip eivissenc han donat la victòria als manacorines 16-25.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button