Feníe Energía Voley PalmaVoleibol

El Feníe Energía , subcampió de la Supercopa d’Espanya

Els d’Abel Bernal van realitzar un gran partit en el Centre Insular d’Esports de Gran Canària, però no va ser suficient per a guanyar a un Guaguas que va demostrar estar en un altre nivell.

Sense pressió ha afrontar el Feníe Energia Mallorca Voley Palma una Supercopa d’Espanya que tenia un clar candidat a guanyar-la.
El Guaguas, vigent campió de la Superliga i Copa del Rei, amfitrió de la Supercopa i reforçat per a lluitar per competicions europees.

Els d’Abel Bernal van sortir a la pista a demostrar que anaven a estar a l’altura. El Feníe Energia Mallorca Voley Palma va començar el partit guanyant i en els primers compassos de la trobada el marcador estava a favor dels balears.

Al llarg de la màniga es va viure una intensa lluita entre dos equips. El conjunt mallorquí va intentar mantenir el ritme del partit, però des de la primera manga es va veure a un Guaguas que, en els moments decisius, era més solvent i segur. El primer set, després de lluitar-lo al màxim, va caure de part dels locals per la mínima.

Fruit d’aquest gran esforç, el Feníe Energia Mallorca Voley Palma va sofrir una baixada en la que no va tenir opció en cap moment.

El Guaguas va agafar rodatge i amb un Yosvani imparable es va adjudicar un tercer set en el qual els de Bernal es van veure sotmesos al poder del conjunt local sense poder contraatacar moltes de les ofenses canàries.

En el tercer set el Feníe Energia Mallorca Voley Palma va tornar a ser contundent i intens. Igual que en la primera manga, els balears van tutejar al Guaguas, establint taules en el marcador durant tot el principi del set.

Però el Guaguas es va anar desenvolupant la màniga els canaris tornaven a demostrar el seu gran potencial, evidenciant la diferència de qualitat entre plantilles.

Encara així, el rendiment de l’equip mallorquí va ser suficient per a fer sofrir als de Las Palmas, els qui finalment es van adjudicar un tercer i últim set sent superiors en els trams més decisius de la màniga.

El Feníe Energia Mallorca Voley Palma va acabar el partit amb un sabor agredolç després de perdre la Supercopa d’Espanya però content amb el nivell demostrat pels jugadors i pel que l’equip pot arribar a ser durant la temporada.

FITXA

CV Guaguas: Borja Ruiz (10), Bertassoni (1), Jorge Almansa (7), Knigge (5), Yosvani (24) i Guillerme (9). Lliure Alejandro Fernández (0). També van jugar Yadrián (0), Moisès (0) i César Martín (0).

Feníe Energia Mallorca Voley Palma: Manu Furtado (2), Chema Giménez (5), Renzo Cairús (8), Rodrigo Pernambuco (12), Ignacio Sánchez (1) i Sunny Wu (6). Lliure: Dani Ruiz (0). També van jugar Guillem Pont (0) i Juan Lladó (0).

Àrbitres: Rubén-Rodríguez i De les Ones.

Parcials: 25-22 (34’), 25-15 (25’), 25-20 (31’)
Pavelló: Centre Insular d’Esports. 1.200 espectadors amb aforament reduït per motiu de la Covid-19. Partit corresponent a la Supercopa d’Espanya de Voleibol Masculí.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button