Futbol SalaVisit Calvià Hidrobal

El Visit Calvià Hidrobal firma la primera victòria

El Visit Calvià Hidrobal s’ha imposat a casa per 2-0 davant el Full Energía Zaragoza. Els de Miquel Vidal han aconseguit els tres primers punts a la segona divisió. El conjunt calvianer ha entrat concentrat al partit i en el minut 3 ja ha trobat el premi amb un gol de Jesús Gordillo. El Visit Calvià ha firmat un inici de la primera meitat molt bona concedint poc al Zaragoza i atacant, però sense encert davant la porteria de Guillermo Vela.

Abans del pas per als vestidors els visitants han cercat la igualada amb un xut de Fernando Mondrego que atura Manolo García. El Full Energía Zaragoza no trobava la forma de fer mal als locals i ha demanat temps morts abans del final del primer temps però, l’1-0 de Gordillo era vàlid al descans.

Arrancava la segona meitat i el conjunt de Miquel Vidal sortia concentrat com en el primer temps i després de tres minuts el Calvià ja ha tengut la primera ocasió d’augmentar el seu avantatge amb un contraatac que aturava novament Guillermo Vela.

El Full Energía Zaragoza cercava la igualada amb intenció i s’ha atracat amb perill en varies jugades però sense perforar la porteria de Manolo García. Els de Alfonso Rodríguez posaven la figura del porter-jugador cercant la igualtat.

En aquest intent de cercar marcar per sumar un punt per part del Zaragoza, Manolo García, a dos minuts del final, ha fet el 2-0 en una acció on el porter ha firmat el gol de porteria a porteria després d’aprofitar el canvi de porter-jugador.

FITXA TÈCNICA
-Visit Calvià Hidrobal: Manolo, Sergi, Carlos, Taronger i Gordillo. També van jugar Lleial, Adri, M. Nicolau, Rubio i De Juan.
– Full Energia Zaragoza: Guilli, Muniesa, Trasobares, Carlos García i Fran. També jugaornNano Modrego, Marcos Forga, Pasamón, Tabuenca i Zucho.
– Gols: 0-1, Gordillo (min. 3); 0-2, Manolo(min. 38). 
– Àrbitres: Iván López Galiano i Brian TorquemadaMartínez. Groga per a Martín, dels locals, i per a Carlos García, dels visitants. 
– Pavelló: Pavelló Municipal Galatzó. Jornada 3 de Segona Divisió. 250 espectadors amb aforament reduït per motiu de la Covid-19.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button