BàsquetPalmer alma Mediterránea

El Palmer Palma continua amb les presentacions

El Palmer Alma Mediterránea Palma continua amb la presentació en societat de les noves incorporacions de l’equip. Avui ha estat el torn de Víctor Moreno, Amadi Ikpeze i Konstantin ‘Kostas’ Kostadinov, els tres jugadors s’han incorporat a l’equip aquest estiu amb l’objectiu de demostrar el seu joc en una lliga complexa com és la LEB Or.

Victor Moreno, ex del Hèstia Menorca, ha volgut agrair l’oportunitat que li dona el club en el seu retorn després d’algunes temporades a la LEB Plata. Per al que fa objectius, Moreno espera poder fer un bon any i assentar-se en la categoria. “Crec que estic preparat per afrontar aquest repte i estic molt feliç de tenir l’oportunitat d’esser aquí” ha explicat el madrileny.

Kostas Kostandinov també ha mostrat paraules d’agraïment per l’oportunitat que se li està donant de donar el pas de Junior a Senior. El jugador espera que aquesta temporada es produesqui una metamorfosi per ell tant a nivell personal com a esportiu. L’ala creu que l’equip ha evolucionat durant la pretemporada i confia que començaran la temporada mab bon peu.

Amandi Ikpeze, jugador que ha aterrat per primera vegada al bàsquet espanyol, ha valorat positivament el treball d’adaptació que s’està fent amb l’equip i el cos tècnic. “Confii molt en l’equip. Som un equip jove i tenim la voluntat de treballar i millorar dia a dia”.

Després de la lesió de Milan Suskavcevic, Izkepe és l’únic cinc natural amb el que compta el Palmer Alma Mediterránea Palma. El nord-americà s’ha mostrat valent i assumeix el seu paper com a refert de l’equip, “Me sap molt de greu la lesió de Milan, però això és part del joc i quan estàs a un equip has de tenir la mentalitat per fer-te més fort davant de les dificultats. Si un company es lesiona, treballes més per ajudar a l’equip”.

Durant la presentació, el president, Guillem Boscana, ha confirmat que el club està treballant per incorporar un nou jugador. “Els que coneixem el mercat de jugadors sabem la posició més difícil de cobrir és la de ‘5’. Estam varejant opcions i no descartam que Joel sigui el substitut perque creim que ho pot fer bé i poder ampliar el nostre marge al tenir un possible quatre” ha explicat Boscana.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button