FutbolFutbol Femení

Lliga Autonòmica – Canvi de líder a la classificació

La tercera jornada de la Llliga Femenina Autonòmica no ha deixat indiferent a ningú. El cap de setmana prometia partits d’emocions i així ha estat. El més destactat és l’entrebanc del líder de la classificació la jornada anterior, l’Atlètic Balears ‘B’.

El conjunt blanc i blau ha empatat (2-2) a casa del Santa Ponsa Talarrubias, un dels equips que s’espera que estigui també a la part alta de la taula classificatòria. Amb aquesta frenada en la dinàmica de sumar de tres l’equip que assumeix el lideratge de la categoria és el Independiente.

El conjunt de Camp Redó es va imposar 0-4 al Bellver Palma. Els dos altres equips que també continuen amb el ple de victòries són el Constància que va guanyar 4-1 al Manacor dins Sa Llista i l’Algaida amb un triomf a domicili dins el camp del Son Sardina Recreatiu.

Els altres resultats d’aquesta tercera jornada són: la victòria a domicili del Son Sardina Atlètic en el camp del Sant Jordi, la primera victòria del Àgora Portals contra el Serverense (6-1) i el Sami va firmar els segons tres punts a casa del Collerense (4-5).

Així queda la classificació de la lliga autonòmica:

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button