Padel

Nou títol per Gemma Triay i Alejandra Salazar

Gemma Triay i Alejandra Salazar s’han imposat en la final de l’Obert de Lugo després de vèncer a Patty Llaguno i Virginia Riera (6-1 i 6-4), conquistant així el tercer títol consecutiu del circuit World Padel Tour. 

La parella número 1 del món ha trencat el servei dels seus rivals en el segon joc i s’han aplanat molt aviat el camí per a emportar-se el primer set. Han aconseguit mantenir el seu servei i tornar a trencar el de les seves, fent una primera manga plàcida.

Han tingut més dificultats en la segona, però Triay i Salazar s’han fet fortes amb el seu servei. Les palistas han jugat amb tranquilitat per aconseguir el break i gràcies al trencament s’han emportat la victòria. La menorquina i la madrilenya continuen al més alt del circuit.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button