FutbolFutbol SalaPalma Futsal

Darrera prova per al Palma Futsal

El Palma Futsal afronta el darrera partit de la pretemporada. El conjunt d’Antonio Vadillo s’enfrontarà al Barça aquest dimecres a les 17.00 hores al Palau Blaugrana per a tancar la seva preparació per a l’inici de la temporada, el quadre balear suma nou victòries en nou partits.

El Palma compta amb les baixes de Chaguinha, Higor i Vilela que no viatgen i entren a la convocatòria Diogo, el nou fitxatge del filial del Palma, Gordillo, Carlos i Taronger. El partit es podrà veure per Barça TV i Esports 3.

El Palma Futsal que viatja a Barcelona per a mesurar-se amb el vigent campió de lliga i primer rival del conjunt palmesà a la competició domèstica. “De cara al principi de lliga aquest partit amistós serà molt diferent, principalment perquè ja hi haurà punts en joc, serà competició i ja estarem dos equips replets dels jugadors que formen totes dues plantilles. L’altre dia van faltar jugadors importants en els dos equips, per tant són partits completament diferents” afirma el tècnic.

Després de deu amistosos per a arribar en les millors condicions possibles a l’inici de lliga. Les sensacions a hores d’ara de pretemporada és que l’equip ha integrat perfectament a les seves noves peces en l’engranatge i el grup dóna la imatge de ser sòlid, segur i eficaç.

Després d’una pretemporada atípica per la durada i les absències dels internacionals per la disputa del Mundial, el conjunt mallorquí comptarà amb cinc baixes del primer equip per a aquest últim compromís amistós. Marlon i Raúl Campos per la seva disputa del Mundial, encara nque aquest últim va caure eliminat amb la Selecció d’Espanya dimarts passat, no estaràn encara amb l’equip.

El partit contra el Barça tancarà una pretemporada en la qual el conjunt balear s’ha vist les cares amb tota mena d’equips. Des del Muro Futsal en el triangular balear fins a equips com ElPozo Murcia, el Llevant o el Barça la setmana passada.

Sigui el que sigui el resultat, d’els de Vadillo han deixat molt bones sensacions al llarg de la setmana i esperen donar per conclosa la pretemporada amb ple de victòries i així donar el tret d’inici a la lliga amb les millors sensacions possibles. “Les expectatives són molt altes. Podem fer una temporada molt bona i depèn de nosaltres. Les sensacions tant en els entrenaments com en els amistosos són les millors i crec que tenim tot per a fer un a temporada espectacular” ha explicat Cainan.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Consulteu també
Close
Back to top button