BàsquetHèstia MenorcaPalmer alma MediterráneaSant Antoni Ibiza Feeling

El Trofeu AON Illes Balears reuneix els tres equips LEB de Balears

El Trofeu AON Illes Baleares que es disputarà aquest cap de setmana tendrà com a protagonistes el Palmer Alma Mediterrànea Palma, conjunt de LEB Or, i els dos equips de LEB Plata, el Hèstia Menorca i el Sant Antoni Ibiza Feeling.

Els tres conjunts competiran en un triangular que es celebrarà de l’1 al 3 d’octubre al Palau Municipal d’Esports de Son Moix. El torneig s’ha presentat de forma telemàtica amb el president de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears, Juanjo Talens, i els seus homòlegs en els tres clubs participants: Guillem Boscana (Palma), Oriol Segura (Menorca) i Vicente Costa (Sant Antoni).

La Federació de Bàsquet de les Illes Balears segueix amb la dinàmica de les darreres temporades d’organitzar trofeus amb els màxims representants del bàsquet a la comunitat per apropar els equips més representatius a la gent i oferir més partits de qualitat en pretemporada.

En aquest sentit, Talens ha manifestat que és un “motiu d’alegria poder organitzar aquest torneig, que serà un bon test pels equips de Balears”. En aquest mateix sentit es mostraven els respectius presidents. El més “novell” en aquests esdeveniments, Vicente Costa, explicava que en el Sant Antoni Ibiza Feeling estan “molt agraïts de participar en aquest torneig”. “És el primer cop que hi podem participar i esteim molt contents de fer-ho”, afegia el president del conjunt eivissenc. 

Des de Menorca, Oriol Segura ha recordat l’experiència de la passada temporada i ha aprofitat per felicitar la presència d’un conjunt eivissenc com el Sant Antoni: “L’any passat va ser molt interessant i estam encantats de participar en aquest torneig que ens acosta a les altres illes. És molt interessant que se sumi un equip d’Eivissa”. 

En la mateixa dinàmica s’ha mostrat Guillem Boscana, president del Palmer Alma Mediterránea Palma, que espera poder viure un torneig atractiu. “Esteim molts satisfets de veure de cada any augmenten els equips d’elit de la nostra comunitat.”, ha manifestat.

Horaris dels partits

Divendres 1 d’octubre a les 20:00: Palmer Alma Mediterránea Palma vs Sant Antoni Ibiza Feeling
Dissabte 2 d’octubre a les 17:00: Sant Antoni Ibiza Feeling vs Hestia Menorca  Diumenge 3 d’octubre a les 11:00: Hestia Menorca vs Palmer Alma Mediterránea Palma

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button