BàsquetPalmer alma Mediterránea

Yannis Mendy, reforç per al Palmer Palma

El Palmer Alma Mediterránea Palma ha anunciat l’incorporació de Yannis Mendy, el ala-pivot francès arriba al conjunt balear procedent del Avignon-Le Pontet. El jugador s’incorpora a l’equip després de la lesió de llarga duració de Milan Suskavcevic.

Mendy és un jugador molt físic on destaca el treball en el rebot i el ‘pick and roll’ i gran llançament de llarga distància. Pot jugar tant en la posició de quatre com en la de cinc. Amb la seva arribada a l’illa reforça la posició de Amadi Ikpeze.

Yannis Mendy ha militat a categories inferiors del bàsquet francès fins a 2016 on arribar a la Universitat Robert Morris a Pensilvania. En la seva etapa als Estats Units, la temporada 18-19 va disputar 35 partits, trenta-tres com a titular on ha fe una mitja de 5,7 punts amb 3,9 rebot i 0’6 assistències de mitja en els 17,1 minuts que va disputar per partit.

A la temporada següent Mendy assumir major protagonisme a l’equip amb 23,2 minuts per partit on sumar 8,6 punts amb 4,7 rebots i 0,7 assistències per partit. Després de finalitzar els seus estudis retornar a França amb el Avignon-Le Pontet, en el conjunt francès ha jugat 25 partits amb 6,5 punts de mitja, 4,6 rebots i 1,9 assistències.

Yannis Mendy arriba al bàsquet espanyol amb l’objectiu de demostrar tot el seu potencial en aquesta oportunitat que li ofereix el Palmer Alma Mediterránea en una lliga molt competitiva com és la LEB Or.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button