Conecta Balear CV ManacorVoleibol

El ConectaBalear Manacor rep al Soria en l’inici de lliga.

El ConectaBalear CV Manacor inaugura la competició de Superliga el dissabte 2 d’octubre a les 18.00 hores en el Miquel Àngel Nadal, donant la benvinguda al Riu Duero Soria. El conjunt de Lluís Molada vol inaugurar el marcador en el seu feu davant el seu públic, que aquesta vegada podrà ocupar el 80% de l’aforament després de l’acord del Consell Interterritorial de Salut, que amplia l’aforament de les instal·lacions esportives. Així doncs, es podrà acollir a 560 espectadors.

Amb el trofeu Ciutat de Manacor i el Baleària d’Eivissa aconseguits durant la pretemporada, l’equip local part amb bon peu en la seva quarta temporada però no es confia perquè sap que Riu Duero Soria és solvent en el seu defensa i el bloqueig. El Rio Duero Soria ha demostrat estar en un bon moment, després de perdre ajustadament en el tie break contra el Terol.

L’equip castellà lleonès manté una bona plantilla amb el colocador Xavi Folguera, els dues centrals brasilers Igor Yuri Silva i Mario Dos Santos Junior, així com els receptors Pepe Villalba i Manu Salvador, capitanejats per Berto Toribio, un dels millors entrenadors del panorama nacional.

Tanca el cercle el fitxatge de l’oposat Álvaro Jimeno, un dels joves talents del voleibol espanyol, i que torna amb ambició després de militar en el voleibol universitari de Nova Jersey. Es tracta d’un equip experimentat, amb una plantilla que ja es coneix a si mateixa i que potencia les seves capacitats amb el nou entrenador. Tots dos factors li donen ordre tàctic, bon bloqueig i un molt ben polida defensa que li dóna com a resultat un marge d’error molt escàs. A tot això cal afegir la constància de l’equip.

L’entrenador del ConectaBalear, Lluís Molada, es mostra prudent perque “no partim com a favorits. Haurem de jugar molt bé i treballar molt amb un bon servei, atac, bona cobertura i aprofitament de les opcions que se’ns presentin en cada set”. El tècnic està convençut que l’arribada aquesta setmana del brasiler central Valter Dóna Cruz a l’equip, aportarà un plus de perillositat pel centre de la xarxa i en el bloqueig en les bandes, i defensa a favor del seu equip “el fet d’estrenar-nos a casa i que el grup ja es coneix bastant en la seva dinàmica de joc”.

El partit es podrà seguir a través d’aquest enllaç:

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button