Feníe Energía Voley PalmaVoleibol

El Feníe Energía arranca a la Superlliga amb nova armadura

El Feníe Energía Voley Palma afronta una nova temporada plena de novetats, la darrera la nova indumentària de l’equip, amb el blau i verd com a protagonistes, en la segona equipació estaràn presents els mateixos colors acompanyats també del blanc.

L’equip d’Abel Bernal afronta l’inici de lliga després de caure contra el Club Voleibol Guaguas (3-0) a la Supercopa d’Espanya que es va disputar a Canàries. El Voley Palma viatjarà a Lugo per medir-se al Aremal Emevé, en el primer partit corresponent a la competició domèstica. Els encarregats de presentar l’uniforme que vestiràn els homes d’Abel Bernal han estat el lliure Dani Ruiz i el receptor Chema Giménez.

Abel Bernal afronta amb il·lusió l’inici de la Superlliga i confia en els seus homes. “Després del partit de la Supercopa, malgrat el resultat, vam tornar amb bona unes sensacions i veiem que tenim un equip que competeix de tu a tu amb els grans com serà Guaguas. Ens dóna molta confiança per a començar la lliga amb garanties” ha afrimat el tècnic.

Tot i que es veuen amb possibilitats Bernal ha explicat la dificultat del duel: “Qualsevol desplaçament és difícil, però Lugo sempre és dur. Han canviat la plantilla, però mantenen l’essència del que és l’equip. Serà un equip lluitador, que no donarà cap bola per perduda i caldrà anar amb tot aquí si volem treure punts”.

Dani Ruiz també ha fet una valoració de com es troba l’equip després de la pretemporada i la Supercopa, el jugador confia en el treball del grup: “Estic molt content la dinàmica que portem de treball i estem convençuts i confiats que serà un gran any. Tenim molt de marge de millora i confio que realitzarem una bona temporada des de la primera jornada a l’última” ha explicat el lliure.

Per la seva part, Chema Giménez s’ha mostrat conscient de les dificultats que ha tengut l’equip amb una pretemporada tan curta però es mostra optimista de cara al futur. “Cada setmana es veu una evolució, fem un pas endavant. Ens va venir bastant bé jugar la Supercopa per a saber quin nivell podem donar ara a principi de temporada i a quin volem arribar a final de temporada”.

El receptor torna a la pista que va ser la seva casa durant tres temporades: “Tenc molt bons records jugant allà tant dins com a fora de la pista. I volia viure l’experiència de jugar aquí amb un altre equip i, sincerament, quin millor amb aquest que em sento a gust i fent un bon joc” assegura Giménez.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Consulteu també
Close
Back to top button