Futbol SalaPalma Futsal

El Palma Futsal firma el ple de victòries

El Palma Futsal tanca una pretemporada brillant amb la victòria contra el Futbol Club Barcelona (1-3). El vigent campió de liga i el subcampió de la Lliga de Campions es presentava com a el rival perfecte per tancar la pretemporada i més tenguent en compte que el Palma Futsal rebrà als blaugranes a Son Moix el dia 9 d’octubre.

El Palma Futsal ha començat l’enfrontament al mateix nivell que han demostrat durant la pretemporada. Els de Vadillo han vist porteria molt ràpid de la mà de Carlos, jugador del filial, rep la pilota i després d’un rebot marca el primer gol del partit.

El Barça ha reaccionat va reaccionar després del gol durant uns minuts, però el Palma ha mantengut una defensa molt forta i amb Fabio fent una actuació magistral. Després dels minuts blaugrana, els de Vadillo han tornat a fer-se amb el control del partit.

Amb una pressió molt alta i circulació ràpida a l’atac construia ocasions de gol que no han trobat porta fins que ha arribat Eloy Rojas. El andalús amb una gran volea ha anotat el segon gol. El Palma Futsal ha agontat el resultat en els instants finals de la primera meitat on el Barça ha tengut diferents intents.

En la segona meitat, el FC Barcelona va aconseguir retallar distàncies mitjançant un gol de Povill després d’una pase al segon pal de Matheus. Les blaugranes han començat amb molta intensitat però els balears tallaren l’arrancada dels locals i un minut despres Mancuso ha tancat el marcador definitiu (1-3).

Després del gol de Mancuso ha intentat retallar distàncies en el marcador per intentar donar-li la volta al partit, però el Palma Futsal ha agontat els atacs del Barça. Amb el xiulet final el Palma Futsal firma 10 victòries en 10 partits.

FITXA TÈCNICA
-Barça Futsal: Miquel Feixas, Lozano, Matheus, Esquerdinha i Povill. També van jugar Álex Lluch, Rubén, Nicolás, Víctor, Ortas i Marcenio.

  • Palma Futsal: Fabio, Tomaz, Eloy, Carlos i Gordillo. També van jugar Pope, Nunes, Taronger i Cainan.
  • Gols: 0-1 Carlos (min. 3); 0-2 Eloy Rojas (min. 11); 1-2 Povill (min. 23); 1-3 Mancuso (min. 24).
  • Àrbitres: García Donas i Sègol Bono.
  • Pavelló: Palau Blaugrana. Partit de pretemporada. Sense espectadors.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button