BàsquetPalmer alma Mediterránea

El Palmer Palma afronta els darrers duels de la pretemporada al Trofeu AON Illes Balears

El Palmer Alma Mediterránea Palma afronta aquest cap de setmana els seus dos darrers partits de pretemporada. L’equip de Pau Tomàs i Álex Pérez participarà al Trofeu AON Illes Balears amb el Bàsquet Sant Antoni i el Hèstia Menorca, dos equips de la LEB Plata.

Aquesta nova edició del trofeu per primera vegada comptarà amb equips de Menorca, Eivissa i Mallorca. El Palmer Alma Mediterránea Palma serà l’encarregat d’obrir el torneig a les 20 hores de divendres dia 1 d’octubre amb el Bàsquet Sant Antoni en la reedició de la trobada que tots dos conjunts van disputar el passat cap de setmana en Sa Pedrera i que es va saldar amb victòria dels eivissencs.

Tots dos equips estan a un pas de finalitzar la seva preparació per a l’inici de lliga i, en el cas dels mallorquins, de cara a aquesta trobada ja podran comptar amb la participació de Yannis Mendy, nova incorporació després de la lesió de Milan Suskevic, el francès ha estat treballant des de dimecres al costat de la resta dels seus companys durant aquesta temporada en la qual debutarà en el bàsquet espanyol.

Aquests dos partits, el de demà davant el Bàsquet Sant Antoni i el que enfrontarà al Palmer Ànima Mediterrània Palma amb el Hestia Menorca el diumenge dia 3 d’octubre a les 11 del matí seran dues noves oportunitats perquè els aficionats del Palma puguin veure a l’equip mallorquí en acció abans de la seva estrena oficial.

L’equip de Pau Tomàs i Álex Pérez comença en lliga contra el Melilla Sports Capital en un partit, que cal recordar, que tindrà lloc diumenge que ve dia 10 d’octubre a les sis de la tarda, també al pavelló de Son Moix.

“La veritat és que l’equip ha treballat molt bé després del partit del cap de setmana en el qual no ens van sortir les coses i els nois han fet un pas cap endavant tant a nivell físic com en l’ofensiu i el defensiu”, ha comentat Pau Tomàs després de l’entrenament.

L’entrenador del Palmer Alma Mediterránea Palma també ha analitzat les primeres hores de Yannis Mendy com a jugador de l’equip palmesà apuntant que “porta dues sessions amb nosaltres i és un noi molt intens i intel·ligent i que ens donarà un plus d’intensitat”.

Quan resten dues setmanes per a l’inici de la competició oficial, el tècnic de l’equip mallorquí veu més que preparat a l’equip per al debut davant el Melilla Sports Capital. “Les sensacions són bones. Hem acabat ara un dels millors entrenaments de la pretemporada i les sensacions que hi ha són molt bones. Els nois s’estan adaptant molt ràpid a tots els conceptes que els estem donant tant en atac com en defensa i estic convençut que veurem a un equip totalment diferent al de la setmana passada”, assegura Tomàs que sobre el rival.

Tomàs apunta que “el Sant Antoni és un rival molt preparat i ben entrenat. És un equip que està dissenyat per a barallar per ascendir a la LEB Or però com dic sempre nosaltres respectem molt als rivals però ens focalitzem més en els nostres nois. És un partit més per a poder començar tan bé com sigui possible el dia deu”.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button