Automobilisme

Torna la Pujada al Puigmajor

La Escudería Serra de Tramuntana organitza el retorn de la Pujada al Puigmajor en la seva seixanta-dos edició. El retorn d’aquesta pujada es celebrarà del divendres 1 d’octubre al 3 d’octubre. Aquest prova tornarà a comptar amb la presència del public després de no poder realitzar la passada edició degut a la pandèmia.

La XLII Pujada al Puigmajor s’ha presentat a les instalacions de Suzuki Tecnicars amb Albert Frau, president de la Escudería Serra de Tramuntana; Tomeu Verger de Transmed, empresa que colabora; Miquel Nadal de l’ajuntament de Sóller, Toñi Cañellas, gerent de Suzuki Tecnicars; Demetri Lladó, nou president de la Federació d’Automobilisme de les Illes Balears (FAIB); Rafel Ferragut, expresident de la FAIB i l’expresident i Andreu Villalonga de Fibwi.

Radel Ferragut serà un dels protagonistes de la Pujada al Puigmajor. El ex president de la FAIB i el ex pilot serà homenatjat com una de les persones que més ha aportat al automovilisme de les Illes Balears en el llarg de la seva vida de treball i dedicació.

L’edició comença aquest divendres amb les verificacions administratives i tècniques, després el dissabte a les 13:30 es produirà el tancament de la carretera MA-10 i des de les 15:00 hores arrancaran els entrenaments que seràn fins els diumenge dematí per després realitzar la pujada oficial.

A més de la pujada oficial, aquesta seixanta-dos edició es realitzaran una serie d’activitats. El divendres al Port de Sóller es farà l’exposició dels vehicles de competició locals i nacionals a més de l’instalació d’un set de conducció per poder pilotar en la Pujada al Puigmajor de forma virtual i es tancarà amb una gran batucada amb focs i dimonis.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button