FutbolFutbol SalaVisit Calvià Hidrobal

El Visit Calvià Hidrobal cerca donar la sorpresa

El Visit Calvià Hidrobal afronta una nova jornada després d’aconseguir la primera victòria de l’any. L’equip de Miquel Vidal viatjarà aquest dissabte a les 13.30 hores a Màlaga per a enfrontar-se al Be Soccer CD UMA Antequera en una de les pistes més complicades de la Segona Divisió.

El conjunt mallorquí sortirà a guanyar el partit encara que cedirà la pressió i el títol de favorits als andalusos. El Calvià, en una dinàmica clarament ascendent, haurà de barallar per a puntuar davant els malaguenys que tornen a la categoria de plata després del seu pas per Primera.  Els mallorquins semblen haver-se adaptat al nou ritme competitiu i a pesar que compten amb un gran recorregut i marge de millora, segur que sofriran enfront dels pesos pesants de la competició. 

Els de Miquel Vidal arriben al partit després d’aconseguir 4 punts en les tres primeres jornades, mentre que l’Antequera ha guanyat dos dels seus tres partits. El partit d’Antequera ens arriba en un bon moment per al Visit Calvià Hidrobal. L’equip arriba després de sumar la primera victòria i sumar els tres primers punts i segons l’entrenador Miquel Vidal “això fa que l’equip afronti el partit amb molta il·lusió i moltes ganes”. 

El fet que sigui un equip, a priori, d’una “lliga diferent a la nostra” fa que els mallorquins afrontin el partit amb relativa tranquil·litat, ja que “no són tres punts, que a priori, hàgim de comptar amb ells i això perquè ens pot fer alguna cosa mes perillosos, ja que els passarem la tensió i la pressió a ells i nosaltres des de la tranquil·litat jo crec que podem fer un bon partit i complicar-los l’existència”ha explicat el tècnic.

Luís de Juan també va analitzar el partit del cap de setmana contra el Be Soccer CD UMA Antequera. “És un partit en el qual tenim poc a perdre i molt a guanyar”. “UMA és un equip que acaba de descendir i aquesta fet per a ascendir, té jugadors com a Ruquet, Álvaro… que coneixem tots i que té molta qualitat individual”, va afegir l’ala mallorquí.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button