FutbolFutbol Femení

Lliga Autonòmica – Nova jornada plena de possibilitats per als equips de la part alta

La Lliga Femenina Autonòmica afronta aquest cap de setmana la quarta jornada de la competició. Després del canvi de líder el cap de setmana passat, el conjunts balears afronten duels que poden tornar a fer un altre gir de cartes a la taula classificatòria.

L’Independiente, actual líder de la categoria, rep al Santa Ponsa Talarrubias, equip que la setmana passada va frenar la ratxa de l’Atlètic Balears amb un empat a dos. El conjunt calvianer actualment es cinqué a la classificació amb 7 punts de 9 possibles.

Els perseguidors del líder, el Constància i l’Algaida, tot dos equips que també sumen nou punts, afronten duels en teoria de major solvència que el del seu rival directe. El conjunt inquer visita el camp del Son Sardina Atlètic, conjunt que va setè a la classificació amb quatre punts. Per la seva part l’Algaida jugarà al seu camp contra el Bellver Palma, equip que està en la dotzena plaça de la classificació i només suma un punt.

La resta de partits que completen la quarta jornada són: Manacor -Collerense ‘B’; Balears ‘B’ – PE Sant Jordi; Serverense – Son Sardina Recreatiu i UE Sami – Àgora Portals.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button