FutbolFutbol Femení

Primera Nacional – El Son Sardina visita al líder del grup

Torna la Primera Nacional després d’un cap de setmana de descans per als equips de la categoria de bronze del futbol espanyol. Els equips balears tornen a la competició diumenge dia 3 d’octubre. El primer en disputar el seu partit és el Sant Lluís, el conjunt menorquí afronta un desplaçament exigent al camp de l’Osca a les 11:00 hores.

L’equip de Javier Zurbano arriba a la quarta jornada amb dinàmica positiva després de sumar 4 punts de 9 possibles. En la passada jornada el conjunt blau va firmar els tres primers punts en aquesta nova categoria imposant-se al Stadium Casablanca per 2-1. Aquest cap de setmana l’equip menorquí s’enfronta al conjunt aragonès, que té l’obligació de puntuar després de 2 derrotes i 1 victòria contra el Fontsanta Fatjó (2-0).

El següent en entrar a escena serà el Collerense que rep al Zaragoza CFF B, el filial del seu rival a la Copa de la Reina. L’equip de Javi Herreros afronta aquesta jornada amb il·lusió després d’haver sumat els tres punts en un desplaçament complicat al camp del Vic Riuprimer (1-0) i situar-se quartes a la classificació amb 6 punts. L’objectiu de l’equip del Coll d’en Rabassa és mantenir la dinàmica positiva en la competició domèstica, però amb la Copa de la Reina en l’horitzó. El conjunt vermell disputa la primera eliminatòria del torneig contra el Zaragoza la setmana vinent, el dia del partit encara està pendent d’horari.

Per la seva part, l’Atlètic Balears rep al Pardinyes a Son Malferit. El conjunt blanc i blau cercarà aquest cap de setmana llevar-se el regust agredolç de la passada jornada, en la que varen empatar després d’haver remuntat l’1-0 advers, però el Zaragoza CFF B va empatar en el minut 87 sumant així només un punt. Les de Txema Expósito són cinquenes amb 4 punts.

El partit de la jornada es disputarà diumenge a les 12:30 el Son Sardina visita el camp del líder del grup III, el CE Europa, tot dos conjunts sumen 9 punts de 9 possibles i les locals són primeres per l’avantatge en el ‘golavarage’. L’equip de Xavi Rado afronta el primer repte de la temporada davant d’un dels equips que està cridat a ser a les parts altes de la taula classificatòria.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button