Futbol

Quevedo i Quetglas, convocats per la selecció espanyola

Els guardametes del Real Mallorca Álex Quevedo i Ferran Quetglas han estat convocats per les categories inferiors del combinat nacional. El menorquí ha estat cridat per la categoria sub-18 per disputar un torneig internacional a Bucarest del 6 fins al 13 d’octubre. En aquesta competició la selecció s’enfrontarà a Rumania, Portugal i Turquia. Quevedo estarà acompanyat per el mallorquí Rafel Obrador (Real Madrid).

Ferran Quetglas ha estat seleccionat per Julen Guerrero, seleccionador d’Espanya sub-17. El mallorquí es desplaçarà a la comunitat valenciana per disputar dos partits amistosos amb el combinat nacional, dia 8 d’octubre a les 16:00 hores a l’estadi “Guillermo del Amor” a Benidorm i dia 10 d’octubre a les 11:30 hores al “Camilo Cano” a La Nucía.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Consulteu també
Close
Back to top button