Gimnasia Artística

Cintia Rodríguez, operada del seu genoll

La gimnasta Cintia Rodríguez, internacional amb l’equip nacional de gimnasia artística, ha estat operada del lligament creuat i el menisc intern del seu genoll esquerra. Rodríguez ha tengut que ser intervinguda d’aquesta articulació en nou ocasions.

En l’intervenció s’ha realitzat una plastia del lligament, on se li ha fet un reforç extraarticular, i una menisectomía parcial interna. L’operació l’han duit a terme els doctors Manuel Leyes i César Flores en en la clinica CEMTRO de Madrid.

Amb aquesta intervenció Cintia Rodríguez suma quatre operacions al seu genoll esquerra. La gimnasta va haver de renunciar pocs mesos abans de la celebració dels joc olímpics de Tòquio. La mallorquina va haver de renunciar al seu somni de formar part del combinat nacional a la cita olímpica. El seu pròxim objectiu, a més de recuperar-se, és ser a Paris 2024.

Deixa un comentari

Back to top button