BàsquetPalmer alma Mediterránea

El Palmer Alma Mediterránea aconsegueix la primera victòria del Trofeu AON Illes Balears

La primera victòria del Trofeu AON Illes Balears ha estat per al Palmer Alma Mediterránea Palma, que s’ha imposat al Sant Antoni Ibiza Feeling, el conjunt pitiús ha oposat molta resistència fins el tercer període. A partir d’allà els mallorquins han dominat el marcador amb certa solvència per certificar la primera victòria (80-59) del torneig que es celebra al Palau Municipal d’Esports de Son Moix.

El conjunt eivissenc va començar el partit molt seriós i va deixar clar des de l’inici que anava amb clara intenció de guanyar. No obstant això, després d’uns primers minuts de màxima igualtat el Palmer Palma ha agafat el domini del marcador amb diferències mínimes. Uns bons darrers minuts de període dels de Pau Tomás i Álex Pérez ha permès als mallorquins tancar el primer quart amb un significatiu marge en el marcador que culminava Marc Peñarroya amb un triple a la darrera possessió (26 – 17).

El Sant Antoni Ibiza Feeling ha sortit al segon acte a mossegar. Amb un altre gran inici en el parcial per als de Carlos Flores que han reduit diferències fins als dos punts i han forçat el temps mort rival (29 – 27). Una petita reacció mallorquina ha tornat a obrir l’escletxa entre els dos equips, però el Sant Antoni ha continuat lluitant i ha tornat a tenir opcions de posar-se al capdavant amb dos tirs lliures errats quan es trobaven un punt avall. Finalment el Palma va mantenir-se per davant al marcador i la primera part ha acabat amb tres punts d’avantatge local (41 – 38).

La intensitat i la igualtat han estat present en la primera meitat de l’enfrontament i també en la represa encara que el Palmer Alma Mediterránea Palma no ha cedit la capdavantera en el electrònic. Passaven els minuts i al Sant Antoni li costava anotar. Aquesta falta d’encert dels pitïussos l’ha aprofitat el Palma per tornar a agafar avantatge en l’equador del tercer quart superant la barrera dels deu punts de diferència (55 – 44).

Un gran Kostas Kostadinov liderava al Palma per tancar el tercer quart amb un marcador de 61 – 48. Les diferències se mantenien més o manco estables amb el pas dels minuts fins que a la recta final els de Pau Tomàs i Álex Pérez posaven lel punt i final al partit arribant al 80 – 59 definitiu. En la jornada de dissabte el Sant Antoni Ibiza Feeling s’enfrontarà a l’Hèstia Menorca a les 17 hores en el Palau Municipal d’Esports de Son Moix.

Fitxa tècnica:

Palmer Alma Mediterránea Palma 80: 26/15/20/19

Figueras (9), Fjellerup (17), Ruesga (9), Kostadinov (13), Ikpeze (6) –cinc inicial- Peñarroya (10), Feliu (5), Moreno (5), Kanyinda (2) i Mendy (4).

Sant Antoni Ibiza Feeling 59: 17/21/10/11

Antúnez (4), Haro (11), Richards (5), Slezas (4), Grimau (11) –cinc inicial- Skuja (5), Carreño (5), Stefanuto (4), Smith (3) i Harguindey (7)

Àrbitres: Martí Seguí i Airam Govea. Varen eliminar a Amadi Ikpeze i Joel Kanyinda del Palmer Alma Mediterránea Palma
Incidències: Primera jornada del Trofeu AON Illes Balears. Palau Municipal d’Esports de Son Moix

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button