BàsquetClub Sant JosepLliga Femenina 2

El Sant Josep arranca a la Lliga Femenina 2

El Sant Josep afronta el seu debut en la Lliga Femenina 2 davant un rival que ha demostrat molta taules durant la pretemporada, el EKKE Lleida. Diumenge 3 d’octubre a les 13:00 hores en el poliesportiu Toni Pizá de Palma, arranca una nova temporada.

L’equip d’Álex Requeni arriba al xoc amb molta il·lusió per començar una nova temporada en la competició, amb un equip que manté bloc de la temporada anterior al que s’han unit dues jugadores de l’illa, com l’exterior Paula Charro i la interior Marina Bauza i la jove base argentina, Milagros Maza, juntament amb l’interior montenegrina Amina Markovic.

En la pretemporada l’equip ha sofert moltes lesions i només ha pogut disputar dos enfrontaments de preparació contra l’altre equip mallorquí de la competició, el Fundació Asnimo amb un balanç d’una victòria per a cada equip. L’últim enfrontament entre els dos equips va ser en el Trofeu Ítegra Illes Balears en el qual el Club Sant Josep es va imposar per un resultat de 73-55.

Davant, el Sant Josep tendrà a un equip que ha demostrat un alt nivell de competició durant la pretemporada. El EKKE CB Lleida arriba a la primera jornada de lliga després d’haver aconseguit un meritori tercer lloc en la Lliga Catalana LF2. Les catalanes dirigdes per Albert Puig compten amb el bloc que els va donar l’ascens liderats per la menorquina Pilar Comella i sumen l’incoporació de la talentosa Cristina Pujol. A més, en les seves files també està l’ex del CB Andratx, Andrea Fernández, menorquina també.

Exigent rival per a l’inici de lliga de les mallorquines que cercaran començar amb bon peu el nou curs davant la seva afició.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button