FutbolFutbol SalaVisit Calvià Hidrobal

El Visit Calvià Hidrobal cau amb regust agredolç a Antequera

El Visit Calvià Hidrobal ha firmat un partit molt intens i amb una bona imatge davant el UMA Antequera, però sense premi (6-3). Els de Miquel Vidal han començat el partit amb intensitat i en la primera jugada del partit s’han posat al capdavant del marcador de la mà de Carlos. L’ala ha culminat una primera jugada brillant per posar-se per davant en el marcador.

La reacció de l’Antequera no s’ha fet esperar i dos minuts més tard amb un poc de fortuna els andalusos han igualat el joc amb un gol a pilota aturada que ha acabat dins la porteria de Manolo García després que la pilota tocas en Álex Naranjo.

El Visit Calvià ha continuat amb l’intensitat que l’ha fet posar-se per davant a l’inici del partit i l’estrategia ha tengut éxit. Els balears s’han tornat a col·locat amb un gol per damunt gràcies a Gordillo que en el minut 9 ha materialitzat el segon. El pivot ha rebut una targeta groga per celebrar el tant amb un company sancionat que estava a la graderia.

Tres minuts més tard ha arribat la reacció de Cobarro i l’UMA Antequera ha tornat a fer les taules en un partit embogit on s’ha mostrat la potència física de tot dos equips. En la primera meitat el Visit Calvià ha continuat amb insistència a la porteria de Contreras i ha trobat el premi, el tercer gol per al conjunt dels de Miquel Vidal, de la mà de Gordillo, el segon en el seu compte particular.

Abans del pas per als vestidors el Be Soccer CD UMA Antequera ha internat tornar a posar la igualada, però s’han trobat amb les bones intervencions de Manolo García. El porter ha permès que el seu equip afrontàs el segon temps amb avantatge a l’electrònic (2-3).

El UMA Antequera ha sortit amb tot després del pas per als vestidors i en el primer minut del segon temps Pablo Ramírez ha tornar la igualada en el marcador. Després del empat el filial del Palma Futsal ha comptat amb ocasions per tornar a estar per davant, però el que ho ha aconseguit ha estat l’equip local al minut 34 amb gol de Miguel.

Amb el 4-3 en el marcador i només sis minuts per el final els de Miquel Vidal han volgut anar a per el partit amb l’entrada de Nicolau com a porter-jugador. En el 38 després d’un atac del conjunt calvianer Óscar posava distància al marcador amb el 5-3 i dos minuts més tard Miguel feia el 6-3 definitiu.

Un resultat que no reflexa el partit que han fet els homes de Miquel Vidal que han comptat amb opcions fins els darrers minuts de l’enfrontament. El filial del Palma Futsal rep dissabte 9 d’octubre al Pavelló Municipal Galatzó al CD El Ejido Futsal.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Consulteu també
Close
Back to top button