FutbolFutbol SalaPalma Futsal

Tomaz: “L’equip està molt il·lusionat, motivat i amb moltes ganes”

El tancament brasiler analitza la pretemporada del Palma Futsal després d’aconseguir deu victòries en els deu partits amistosos disputats. Tomaz, capità i pilar del vestuari, veu a l’equip amb molt bones sensacions i ell, a nivell personal, es mostra feliç i ja recuperat de la lesió que va sofrir a principis de juny en els playoffs contra el Barça.

Amb quines sensacions acaba la pretemporada el Palma Futsal?

Les sensacions són boníssimes. L’equip ha estat de deu, malgrat tenir problemes de lesions i baixes mundialistes, però la pretemporada ha estat un deu. Hem demostrat que podem estar al nostre nivell o més del que tenim el costum per a aquesta pròxima temporada. Tenim molta il·lusió i estem demostrant des de la pretemporada on volem estar, que és a dalt de tot.

L’equip, a més, amb cinc incorporacions noves ha guanyat els deu partits amistosos que ha jugat.

Més que valorar les victòries cal valorar com està jugant l’equip i com s’han adaptat els nous, que sembla que porten aquí molts anys. Nosaltres hem de seguir així, l’equip està jugant molt bé. Hi ha aspectes que hem de millorar, però el míster ja tractarà de posar-nos on hem d’estar. Les sensacions són molt bones.

Com es trobes Tomaz després de recuperar-se de la lesió que va sofrir el mes de juny passat?

Jo personalment estic molt content perquè amb la pretemporada llarga he pogut tenir minuts per a jugar i posar-me en forma. El pla no era que comencés la pretemporada jugant, però vaig treballar bastant en les vacances per a tornar de gom a gom i des que vaig arribar ja he pogut participar en tots el entrenaments i partits. Veient la meva millora dia a dia ja em trobo al cent per cent. Intentaré aportar el meu màxim perquè aquesta temporada el Palma aconsegueixi el tan somiat el que sigui.

Ha estat una pretemporada molt dura i carregada?

Sempre fem una pretemporada exigent, encara que potser aquesta és la més exigent que hem fet perquè hem jugat contra molts equips de gran nivell i això només reflecteix on volem estar. Jugant amb els millors, guanyant als millors i estar a dalt del tot. Si farem això? Tant de bo que sí, però barallarem amb tota la força per a ser aquí a dalt.

Com veus a l’equip de cara a la primera jornada de lliga contra el Barça?

L’equip està molt il·lusionat, motivat i amb moltes ganes, però el partit de lliga serà totalment diferent al que hem vist en pretemporada perquè tant nosaltres com els altres equips estan incomplets amb gent en el mundial o lesionats. Crec que tenim moltes possibilitats.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Consulteu també
Close
Back to top button