Conecta Balear CV ManacorVoleibol

El ConectaBalear Manacor, cop d’autoritat com a local

El ConectaBalear mostra la seva autoritata com a local en el primer partit de la temporada, després d’imposar-se 3-1 a un rival molt complicat, com el Rio Duero Soria que no li ha posat les coses gens fàcils en cap moment. Ells homes de Lluís Molada sumen els primers 3 punts gràcies a un bon bloqueig, una defensa efectiva, i les anotacions inestimables dels atacants Caetano Filter (21 punts), Víctor Méndez (14), Barsemian (12) i Vanole amb 11 punts.

Primer set amb superioritat en el joc per part dels visitants, que exhibeixen un joc més ordenat i efectiu en defensa i atac i s’aprofiten del desordre en l’equip local. Errors no forçats dels de Manacor permeten al Soria aconseguir avantatges de punts en el 8-13 i el 15-20. Tot i així, aconsegueix acostar-se Manacor al marcador visitant és per 2 punts de diferència. Una falta en la rotació del Soria, li dóna aire al ConectaBalear, que aconsegueix 3 punts de distància en el 17-20.

L’oposat Anderson Chourio aconsegueix un blockout que aixeca l’equip de la caiguda perillosa a partir del punt 21. Amb el colocador Ramírez al servei , Manacor es conjura per a revertir la dinàmica però Gimeno que s’encarrega d’evitar-lo i el central Víctor Méndez no desaprofita una finta i retorna l’ànim a l’equip que veu com el visitant s’allunya perillosament en el marcador. Manacor tira de bloqueig i baralla fins al final. Però no aconsegueix frenar l’envestida d’un Soria més connectat al joc que els locals.

En el segon set s’ha pogut veure a un ConectaBalear molt més encertat en les accions del joc. Ha començat amb errors locals i ha anat a remolc constant, però en el 19-18 canvien les coses, quan els locals aconsegueixen posar-se per davant.

La dinàmica del partit ha canviat en aquest moment fonamental i la recepció i defensa han funcionat millor i l’encert en les bandes ha permès al colocador construir un joc més còmode. Els últims dos punts clau del ConectaBalear, de la mà de Filter, han aconseguit la reacció de l’equip i es quan el ConectaBalear Manacor ha agafat el domini d’un segon set que se li esteia resistint.

Amb l’igualada a a un en el marcador el Manacor ha encarat un tercer set més segur, que ha iniciat marcant l’avantatge. La recepció ha estat molt més sòlida i la defensa amb una major capacitat de reacció. Tot això juntament amb Vanole al servei i Filter en les puntes, amb el suport del central Valter Da Cruz, el Manacor ha aconsegueit administrar un avantatge per primera vegada de 4 punts en l’electrònic (8-4), que han duit al tècnic visitant a demanar temps.

Villalba ha tallat ratxa dels locals provocant el blockout a Manacor. A més, un atac en out de Filter i un altre a la xarxa de Barsemian, han produït la retallada de distàncies dels visitants. Soria no s’ha arrugat i ha aconseguit un parcial de 6-1 que lis permetia invertir el marcador i posar-se en avantatge en el 10-11.

Però l’actuació del central Víctor Méndez en atac i bloqueig, acompanyada per Barsemian han tornat a capgirar el marcador en favor dels locals i amb un 4-0 el marcador s’ha possat en 14-11. El joc ha continuat sent intens per part dels dos equips i ningú ha donat res per perdut.

Empat a punts en el 18, 19 i 20 del set. El Manacor no ha volgut deixar escapar el seu bon moment i ha augmentat el riteme amb bloquejos i atacs que li han permès tancar el set al seu favor. Amb un punt ja a favor en el marcador, el ConectaBalear ha tancat el tercer set amb actuacions destacades del central Méndez i novament del receptor Caetano Filter.

Ha arrancat el quart set amb un 2-2 per les targetes vermelles imposades per l’àrbitre degut a discussions en la xarxa entre Filter i Sanmartín. El ConectaBalear ha aconseguit administrar un avantatge de 4 punts (8-4). Olalla intenta una pipe en el 9-5 però xoca amb el bloqueig espavilat de Da Cruz. Altres servei erroni de Xavi Fiol han donat el servei a un ConectaBalear que ha desaprofitat l’ocasió en l’atac enviant la pilota fora de l’àrea.

Errors no forçats a parts iguals en el servei i l’atac que han mantengut la igualada en el set. I amb un 12-8 gràcies a un atac pel centre de Villalba, el Soria ha lluitat el set amb Fredes en el servei, però l’ha enviat fora i ha posat la pilota en mans de Vanole, que repeteix mateix error.

El tàndem Barsemian-Da Cruz es converteix en una barrera per al Soria. El bon bloqueig de Manacor permet als locals escapar-se en el marcador administrant un avantatge de 6 punts (19-13), permet als homes de Lluís Molada desplegar un joc atrevit i més descarat que en els anteriors sets. Després dels 20 punts en el marcador i amb la distància suficient, el ConectaBalear ha fet el seu millor joc i els tres primers punts es queden a casa amb bon sabor de boca per al debut en la quarta temporada a Superlliga.

FITXA TÈCNICA: 0-1 (22-25), 1-1 (25-23), 2-1 (25-21), 3-1 (25-17)

CONECTABALEAR CV MANACOR-RIO DUERO SORIA: 3-1

ALINEACIONS:

CONECTABALEAR CV MANACOR: Vanole T., Méndez V., Filter C. Ramírez S., Dóna Cruz V., Barsemian R. i Piris A. (L). També van jugar Dóna Cruz V., Chourio A, Gallec M. Català A., Frias J.

RIO DUERO SORIA: Gimeno A., Salvador M., Silva I. Dos Santos M., Folguera X. Villalba J. San Marti A. (L). També van jugar Lorente L., Olaya A.

Àrbitres: Joaquín Sobredo, Eduard Torrent

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button