Feníe Energía Voley PalmaVoleibol

El Feníe Energía comença amb victòria a domicili

El Feníe Energia Mallorca Voley Palma ha començat amb victòria a la Superliga (0-3) en una de les pistes més complicades de la competició. Tot i que en el Ciutat de Palma com en la Supercopa d’Espanya van oferir un bon nivell transmetent esperançadores sensacions, el conjunt mallorquí va sortir sobre el parquet del Pavelló Municipal de Lugo amb les idees clares.

En l’inici de partit els balears han estat segur, arrencant amb un parcial de 0-3 i mostrant les seves intencions de liderar, en tot moment, l’electrònic a Lugo. Així i tot, l’Arenal Emevé, no vol permetre que el Voley Palma s’imposi amb facilitat. Malgrat això, els d’Abel Bernal han aconseguit mostrar-se forts en recepció i potenciant les seves ofenses. Pernambuco, Renzo, Furtado i Sunny han tengut el terreny de la xarxa dominat i l’equip de Palma ha aconseguit el primer set amb certa solvència.

A la segona manga el Arenal Emevé ha sortit lluitador i amb ganes de donar la volta al marcador. Després d’una intensa arrencada, els balears han aconseguit tres punts d’avantatge que amb lluita i bon lloc han permès mantenint-la al llarg de la màniga.

El Feníe Energia Mallorca s’ha mostrat lleugerament superior, però l’Arenal Emevé no volia deixar escapar un segon set. Després d’una lluita acarnissada en tots els punts, els d’Abel Bernal han aconseguit adjudicar-se un set que, a nivell mental, semblava que podia servir per a afrontar una tercera màniga que seria definitiva.

Malgrat portar un marcador de 0-2 en contra, l’Arenal Emevé no va voler donar-se per rendit i va plantejar un tercer set, igual que els dos anteriors. Conscients que a nivell de qualitat o fons de vestuari no estan al nivell que altres anys, els balears tiren de lluita per a emportar-se els punts i, a partir d’aquí, han demostrat seguretat en el seu joc i solvència a l’hora de defensar el marcador. La tercera manga ha caigut finalment, per al bàndol balear per a així tancar la primera victòria de la temporada i confirmar les bones sensacions de les darreres temporades.

FITXA

Arenal Emevé: Victor Bouza (16), Bruschini (7), Loeches (0), Joaquín Alzueta (6), Aurelio Rodríguez (4) i Biliato (10). Líbero: Dovale (0) També van jugar Paradela (0) i Marcos Cela (0).

Feníe Energia Mallorca Voley Palma: Manu Furtado (2), Juan Lladó (1), Renzo Cairús (8), Rodrigo Pernambuco (12), Ignacio Sánchez (1) i Sunny Wu (6). Líbero: Dani Ruiz (0). També van jugar Guillem Pont (0), Toni De la Rosa (0) i Chema Giménez (0).

Àrbitres: Robles García i Soria Ibazeta.

Parcials: 20-25 (26’), 23-25 (31’), 20-25 (29’)

Pavelló: Pavelló Municipal de Lugo. 600 espectadors amb aforament reduït per motiu de la Covid-19. Partit corresponent a la primera jornada de Superliga Masculina.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button