UD Ibiza - Ushuaïa VolleyVoleibol

El UD Ushuaïa Ibiza Voley cau a casa del Terol

El Ibiza Ushuaïa Volley s’ha estrenat aquesta temporada a la Superlliga en casa del Club Voleiobol Teruel, el partit es va saldar amb victòria local per 3 a 0 (25-14, 25-14 i 25-17). Per part del conjunt de Teruel, van començar la compte Pedro Jukoski, Pablo Bugallo, Andrés Villena, Joaquín Monteagudo, Mariano Vildósola i Thomas Ereu. Actuant com líbero Aharón Gámiz. I en el que a l’Eivissa Ushuaïa respecta, les seves files les van integrar Camilo Corona, Victor Sánchez, Arabisén Rodríguez, José Osado, Javier Sánchez i José Daniel Retuerto.

El primer set va ser de clar color local, ja que els balears estaven molt minvats al només disposar de 6 jugadors. A poc a poc el Teruel van anar distanciant-se arribant als moments decisius amb comoditat (25-14). En el segon, de nou, després d’un inici més igualat, el CV Teruel va anar obrint bretxa en l’electrònic. I el Ibiza Ushuaïa ho intentava però no podia parar el millor joc local. Una altra vegada 25-14.

En la tercera i darrera màniga, la falta d’alternatives en la banqueta eivissenca va propiciar, malgrat que no va baixar els braços en cap moment, que no trobessin solucions per a remuntar i donar-li la volta al partit. Tancant el darrer set amb 25-17.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button