Futbol

Xisco Muñoz, destituït com entrenador del Watford

L’entrenador mallorquí Xisco Muñoz ha estat destituït com a tècnic del primer equip del Watford FC degut als mals resultats, segons ha confirmat aquest diumenge el club de la Premier League.

“El Watford FC confirma que Xisco Muñoz ha deixat el seu lloc com a entrenador del club. La Junta considera que les actuacions recents indiquen clarament una tendència negativa en un moment en el qual la cohesió de l’equip hauria de millorar visiblement”, va assenyalar l’entitat en un comunicat.

La derrota del dissabte davant el Leeds United (1-0) ha precipitat l’acomiadament de l’exfutbolista del València, el Reial Betis i el Llevant. El de Manacor va agafar als ‘Hornets’ al desembre de 2020 i va aconseguir l’ascens a la Premier League; ara, l’equip és catorzè amb set punts -quatre sobre la zona de descens- després de dues victòries, un empat i quatre derrotes.

“Els ‘Hornets’ sempre estaran agraïts amb Xisco pel paper que va jugar per a assegurar l’ascens de la temporada passada i li desitgen el millor per a la seva futura carrera en el futbol”, va afegir el club, que va afirmar que hi haurà un “imminent anunci” sobre el nou entrenador.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Consulteu també
Close
Back to top button