BàsquetClub Sant Josep

El Sant Josep Obrer s’estrena amb victòria, el Àgora Portals haurà d’espera a sumar

El Sant Josep Obrer comença la temporada amb victòria davant la seva afició. El conjunt col·legial s’ha imposat al EKKE CB Lleida per 72 – 49 . L’equip balear milita al grup ‘B’ més igualat que l’altre grup de la Lliga Femenina 2. L’altre equip que es va imposar amb solvència és el Picken Claret, el Sant Josep va aconseguir fer-se amb el primer lideratge de la temporada.

Així, l’equip balear va aconseguir marcar diferències en una taula en la qual el Segle XXI va mostrar el seu il·lusionant projecte amb una còmoda victòria i en la qual els equips catalans van exhibir múscul davant els seus rivals. La millor jugadora del duel va ser Brigida Gual amb 23 punts, 6 rebots i una assitència.

El Asnimo Àgora Portals va caure en la seva estrena en la Lliga Femenina 2 a casa del Unilever Viladecans BF (71-55). L’equip balear recent ascendit a la categoria va donar una bona imatge, però no va ser suficient per sumar els tres primers punts de la temporada. La jugadora més destacada de l’equip ha estat Julia Batalla amb 11 punts, 6 rebots i dues assitències.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button