Motor

Izan Guevara, primera victòria a Moto 3

El pilot Izan Guevara ha aconseguit aquesta cap de setmana el seu primer podi a Moto 3 en el Gran Premi de les Amèriques, al circuit de Cota a Austin. El mallorquí s’ha alçat en el calaix més alt del podium després d’una cursa molt accidentada amb dues banderes vermelles i després la Direcció de la carrera ha decidit donar per vàlid els resultats de la primera part que s’ha disputat l circuit, on s’han fet set voltes.

La primera bandera vermella va arribar amb l’accident del txec Filip Salac, que va quedar tendit en un costat de la pista i es va mostrar perquè el pilot pogués ser atès per les assistències mèdiques i evacuat conscient a la clínica del circuit quan el líder de la carrera era Guevara.

La segona bandera vermella va arribar en la segona volta de la represa, quan la roda posterior de la moto del turc Deniz Öncü (KTM) va fer el afilador amb la davantera de Jeremy Alcoba (Honda), qui no va poder evitar la caiguda, i, per darrere, ni l’italià Andrea Migno (Honda), primer, ni l’espanyol Pedro Acosta (KTM), després, van aconseguir esquivar l’envestida, encara que els tres pilots van resultar il·lesos en el contratemps.

L’espanyol Sergio García Dols (Gasgas) va ser la baixa més rellevant per a la carrera de Moto3, després del fort accident que va sofrir en els primers entrenaments lliures i que fet i fet el van obligar a passar pel quiròfan per a ser intervingut, via femoral, de les tres laceracions que va sofrir en un ronyó a l’hospital Dell Seton Medical Center de Texas, d’Austin.

Si no hi ha complicacions, García Dols podrà tornar en aquests dies a Espanya i estar en condicions de participar en la pròxima cita del campionat, a Misano Adriàtic, encara que a Austin va perdre una oportunitat important de defensar la segona plaça del campionat i continuar la seva baralla pel títol amb el també espanyol Pedro Acosta (KTM).
Jaume Masiá (KTM), el més ràpid d’entrenaments no es va deixar sorprendre en el moment d’apagar-se el semàfor i va enfilar la pujada cap a la primera corba al capdavant de carrera, encara que de seguida li va superar Xavier Artigas (Honda), qui va fer l’efecte d’avançar-se a l’instant inicial de la carrera, com després va confirmar Direcció de Carrera, que li va sancionar amb una doble volta llarga de penalització, mentre que el líder del mundial Pedro Acosta completava el gir inicial en tretzena posició.

Artigas es va veure superat per Jeremy Alcoba (Honda) abans de poder complir la seva primera volta llarga de penalització quan quatre pilots havia pres uns metres de davantera respecte als altres i tot ells espanyols, perquè al costat de tots dos, estaven també Jaume Masía i Izan Guevara (Gasgas).

El pilot d’Honda va complir amb la seva primera volta llarga de penalització en el segon gir, en el qual va passar de la segona plaça a la tretzena, en el grup en el qual Pedro Acosta ja estava onzè després d’una molt mala sortida.

Amb tres pilots espanyols per davant, Guevara, Masiá i Alcova, l’italià Dennis Foggia (Honda), que pugna pel campionat amb Pedro Acosta, va veure la seva oportunitat d’atacar i va saltar del grup perseguidor per a intentar enllaçar amb el trio de cap, mentre Xavier Artigas complia amb la seva segona volta llarga de penalització en el quart gir i passava de la novena plaça a la quinzena, en cua del nodrit grup perseguidor del cap de carrera.

El cap de pont que va establir Dennis Foggia va assortir el seu efecte perquè va arribar a enllaçar amb el trio de cap tant ell com els qui li perseguien, formant-se un grup principal de fins a onze pilots, amb pràcticament tots els favorits en aquest.

Foggia es va posar una volta més tard, en la cinquena, després del rebuf d’Izan Guevara, qui fins a aquest moment havia portat «la veu cantant» en el que al ritme de carrera es refereix i després d’ells estaven Jaume Masiá, Jeremy Alcoba, Deniz Öncü (KTM), el britànic John McPhee (Honda), el sud-africà Darryn Binder (Honda), Pedro Acosta, els italians Stefano Nepa (KTM) i Andrea Migno (Honda), i el japonès Tatsuki Suzuki (Honda).

A poc a poc Izan Guevara va intentar posar terra pel mig sobre els seus perseguidors amb Dennis Foggia com l’únic que semblava capaç de seguir el seu ritme encara que a mig segon de distància.

El txec Filip Salac (Honda), que intentava arribar fins a aquest grup principal -i ja va tenir problemes mecànics durant els últims entrenaments lliures- es va anar al sòl en la corba onze i va quedar tendit a la vora de la pista, la qual cosa va obligar a mostrar bandera vermella a Direcció de Carrera perquè el pilot pogués ser atès i evacuat de la pista.

En aquests instants Izan Guevara tenia un avantatge de 0,581 segons sobre Dennis Foggia, que donava temps al grup de cap, en el qual estaven McPhee, Masiá, Öncü, Alcova, Binder, Acosta, Suzuki, Migno, Nepa, Romano Fenati, Ayumu Sasaki i havia enllaçat ja amb ells, novament, Xavier Artigas.

L’italià Niccolo Antonelli (KTM), que havia caigut en aquesta mateixa volta, va poder arrencar la seva moto i tornar al taller, la qual cosa li permetia prendre la segona sortida d’una primera part de la carrera que es va donar com a vàlida amb set voltes.

Amb l’ordre d’aquest setè gir es va establir la nova formació de sortida que anava a afrontar una «retallada» segona part a només cinc voltes, al no haver-se complert els 2/3 de carrera exigits per reglament per a donar-la per finalitzada.

Salac, conscient, va ser traslladat a la clínica del circuit per a un profund examen mèdic.
En la segona sortida, novament Izan Guevara surt com una exhalació mentre Xavier Artigas se surt del traçat en la corba un i Pedro Acosta aconsegueix sortir bé i és setè en la pujada de final de recta.

Guevara va imprimir un fort ritme per a intentar aconseguir un avantatge suficient que li garantís el seu primer triomf i primer podi en la categoria en les escasses cinc voltes que anaven a haver de completar els pilots de Moto3, però després del seu rebuf anaven alguns rivals perillosos com el turc Öncü o el sud-africà Binder.

L’espanyol Adrián Fernández (Husqvarna) i l’austríac Maximilian Kofler (KTM) es van tocar en la corba divuit i tots dos van acabar fora de carrera mentre al capdavant un Izan Guevara que començava a escapar-se es va haver de sortir de la pista en trencar la suspensió posterior de la seva Gasgas i deixar el lideratge en safata al britànic McPhee, per davant de Masián, Binder i Foggia.

Decebut Guevara va haver de tornar pel voral al seu taller i veure com en pista es produïa una caiguda múltiple en la qual es van veure involucrats els espanyols Jeremy Alcoba, que es va tocar amb el turc Deniz Öncü i en rodar pels sòls no van poder evitar impactar contra el primer l’italià Andrea Migno i després l’espanyol Pedro Acosta, la qual cosa va obligar a mostrar una segona bandera vermella en la prova de Moto3.

Miraculosament cap dels pilots involucrats va resultar ferit i van poder abandonar la pista pel seu propi peu, a pesar que Pedro Acosta va arribar a lliscar de reüll durant alguns metres pel guarda-raïl lateral de protecció existent en aquesta zona.

A penes s’havien completat dues voltes de les cinc que havien de donar els pilots de Moto3 i Direcció de Carrera va decidir que el resultat de la carrera un era el resultat vàlid de la carrera, amb el que es va consumar el primer triomf d’Izan Guevara, per davant de l’italià Dennis Foggia i el britànic John McPhee, amb l’espanyol Pedro Acosta en vuitena posició.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button